focusun bile 90bin lira ettiği yerde golf ün fiyatı gayet normal değilmi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94958590/detay
ben olsam gırtlak dolu golf yerine orta dolulukta a3 tercih ederdim
Printable View
focusun bile 90bin lira ettiği yerde golf ün fiyatı gayet normal değilmi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94958590/detay
ben olsam gırtlak dolu golf yerine orta dolulukta a3 tercih ederdim
Marka bmw-audi-mercedes falan olunca donanim konusunda beklentiler yukseliyor
Dolu denilen golf highline da xenon var iste o kadar comfortline da park sensoru bile olmadigi icin bunlarin oldugu bide ustune xenon falan oldugu donanim seviyesi full golf diye algilaniyor ama halbuki premium araclarin std donanimlarinda zaten hepsi oluyor
Misal en son 116i lerde xenon geri gorus vb donanimlar std idi ve 84 bin TL gibi bi fiyati vardi
Mercedes te standart olarak comertkardir ozellikle guvenlik donanimlarinda
Neyse xenon lu mumkunse cam tavanli A3 acik ara en iyi secim olacaktir
Yazdigim herseyi yanlis anlamissin
Baz donanim seviyeleri yuksek ama tabikide full gelmiyorlar
Ama full denilen golf premium markalarin nerdeyse std halleri civarinda
Yani golf te xenon olunca full
Misal 116 da m paket buyuk ekran hi fi falan olunca full
Ama golfle ayni donanimli 116 bos..
Iste beklenti ucuyor..
100 bin liraya
18 jantlı, dynaudio lu, acc li, ergoactive koltuklu highline dsg cam tavan golf tdi alınır, üste para kalır.
100 bin liraya
sıfır a3 tdi ambition u ekstrasız alabilirsin ancak, xenon, tavan girse de diğerlerinin hiçbirisi olmayacak mesela. Aldık xenon, tavan, 110 tdi ambition sedan a3 bayram öncesi 112.500 e biz :) geçtim acc yi, normal sabitleyici bile yok.. tabi imaj bambaşka.
aynı paraya emin olunsun ki golf daha dolu..
A3 un fiyati selefinde bi hayli yuksek kaliyor bu arada
Nedense bu detayi hep pas gecmisim :)
A180 cdi AMG nin fiyati 110 bin TL buna muadil a3 sline en son 20-30 bin daha fazla idi
116d nin otm versiyonu olmadigi icin pas geciyorum ama 116i m paket 100 bin TL civarinda
Benim tercihim A3 olurdu ama donanım işin içine girdiğinde o fiyata daha dolu bir golf alabilmek mümkün. Donanım olarak golf, görüntü olarak da A3.
A180 alırdım.
Renault motoru olması avantajdır. Uzun yıllardır oturmuş, her türlü araçta kullanılmış, her sorunu çözülmüş, parçası ucuz, yakıtı düşük bir motor. Performans beklentisi yüksekse ancak o zaman yetersiz kalabilir.
2015 e girmeden önce bu dediğin 3lünün hepsine baktım fiyatları
bixenonlu linelı otomatik klima falan sunroof vs olan eli yüzü düzgün 1.16d max 85-87 1.16impakette da 90-100 buralarda geziyordu.
a3 hb arkadasım aldı cam tavan bi-xenon ambition spor koltuk advance paket ışık paketi katlanır ayna ve sedefli metalik bordo 127den 107ye bıraktılar
gecen hafta dogusta gözümün onumzde a3 sedan satıldı oda yukardakiyle aynı ozellik sadece metalik siyahtı 113'e verdiler. bizde yine yukardaki ozellikligin üstüne dış s-line dahil olan fiyatını 117 olarak aldık.
çok şık indirimleri vardı a3 ve a3 sedanda cok güzel indirimleri vardı 2015 de nolur bilinmez su yazdıgım fiyatların üstünde sedanlarda minimum 130 135 etiket vardı cünkü.
a180 cdi amg otomatik bixenon 113-114bin tl idi
bonus: bu fiyatların yanında bebekler bebeği skoda octavia vrs 2.0tdi dsg 184hp azur mavisine benzeyen enfes mavi rengiyle donanım gırtlak zaten 130 dan 120 ye cam tavanlı olanıda 123-125 gibi bıraktılar. al senelerce bin evlat olsun satma geniş geniş kullan
1-A3 dizel
2-v40 cross country dizel
3-A180 dizel
4-1.16 dizel
aslın şahsen v40'ı ilk olarak tercih ederim ancak ikinci eli a3'e göre daha zayıf sanırsam, bu sebeple a3 ilk tercih olabilir...
bende yeni TDI lardan bahsediyorum zaten CR 4 silindir. Pololarda 90 hp golflerde yazılım ile 105 olanlardan. VW iki sene içerisinde eğer motor yenilemediyse, KMler 100 bin civarına geldiği zaman bu problemler ortaya çıkıyor. 10 bin 20 bin km de tabii ki bu problemleri göremezsin ben uzun vadeli kullanımlarda ortaya çıkanları yazıyorum.
Teşekkür ederim yorumlar için a3 denmiş ama iç dizayn olarak golf ün yanından geçemez tipi de az tuhaf bayan arabası gibi golf deki asilik yok
Tamam farklılar işte bende ondan bahsediyorum.Eski 90 ve 105lik motorlar Cayc-b kodlu motorlarla,Yeni 90-105'lik CLHB-C Kodlu motorların.Turbosundan,enjektörüne,pistonundan,EGR 'sine,Ecusundan,DPF'sine,intercooler'ından hava filtresine kadar en ince ayrıntısına kadar birbirleriyle alakası yok.Kağıt üstünde 105hp ve 250nm versede ikisi birbirinden çok farklılar.Misal eski nesil 105hp'yi 4400 devirde verirken yeni nesil 3000-4000 arasında sabit 105 hp veriyor...vs uzar gider.Eski aracım Golf6 idi şimdide 1 yıldır golf7 tdi var yeterince uzun vadede kullandığıma,çevremde kullananların olduğuna inanıyorum aynı değil yani abi :)