Turkcell biraz tuzludur ama diğerlerine göre en problemsizi. Diğer 2 operatörüde denedim 1 yıl sonra kapattırdım(sözleşme dolayısıyla bukadar dayandım), ama 13 yıllık Turkcell hattımı asla kapatmadım.
Printable View
Turkcell biraz tuzludur ama diğerlerine göre en problemsizi. Diğer 2 operatörüde denedim 1 yıl sonra kapattırdım(sözleşme dolayısıyla bukadar dayandım), ama 13 yıllık Turkcell hattımı asla kapatmadım.
Bu turkcell bir bendemi sorunlu anlamadım ki interneti her fırsatta edge moduna geçmeye çalışıyor bazen beni arayanlar telefonun kapalı oldğunu sanıyor vs. :)
turkcellden vodafone a geçmek gibi bir hata yaptım. sene dolsun geri turkcell e geçicem. turkcell tartışmasız ..
türkcell kullanıyorum fakat kazıklandığımı hissediyorum... vodafone geçme niyetim var fakat 4. katta oturuyorum burda çekmiyor :/
Gunluk hattimi turkcell kullaniyorum konusma, mesaj ve cok abarti olmayan bir internet paketim var sebebi kalite ulasilabilirlik
Tabletimde data hatti olarak vodafone kullaniyorum hiz sorunu kesinlikle yok ve daha ekonomik
Ki kardesimde turkcellden vodafone tasidi hattini red tarifesi kullaniyor cok memnun hem ucuz hem kaliteli
Memnuniyet - turkcell>avea>vodafone
Fiyat uygunlugu - avea=vodafone>turkcell
Eger sirket hatlarinizi falan tasiyip ekonomi yapmak istiyosaniz avea yeterli hizmeti sunar ama vodafonedan bi tik daha pahaliydi en son tarifelerde.
Munferit kendi hattiniz ise 5 10 tl icin gecipte kendinizi uzmeyin.
Sirket hatlari ucuz diye vodafone a gecirdik , musteriler sehir icindeyken bile ulasamiyodu..
Sanırım turkcell'den devam etmek en iyisi.
Uzun sureli turkcell faturalı kullanıcısıydım bende 70 liralik sabit faturam vardi vodafone gectim ayni tarifeyi uzerine ekstra 1bg daha fazla net ve 6000 sms ile 39 tl ye kullaniyorum ve turkcellden hicbir farki yok. Kesinlikle tavsiye ederim
Yıllardır ailece turkcell kullanıyoruz, hiç problem yaşamadık. Yakın arkadaşlarımdan biri avea'ya geçti konuşamaz olduk :D neyseki kontratlı falan değildi hemen turkcell'e geri döndü