-
Banada makarna daha iyi geldi paket paket alıp teslim ederiz sonucta coklu bi hayvan grubu var , tabiki mama alanlarimiz da olur ben makarna alcam şahsım olarak ,,,
Kim ne alırsa alsın arkadaslar sonuçta hepsi oradaki gariban hayvanlara gidicek bir nebzede olsun katmimiz olucak
-
eğer site sakinleri olarak birşeyler yapılırsa bende katılmak isterim
-
sokak köpeklerinin hayatı çok zor. Allah yardımcıları olsun. bir üredilermi 6-7 yavru birden doğurup hızlı şekilde çoğalıyorlar. vücutları büyük, doymak için fazla gıdaya ihtiyaçları var. kedilerin durumu köpeklere göre bir nebze daha iyi.
-
arkadaşlar makarna ile daha çok hayvan doyabilir belki ama mamanın içindeki zenginlik maalesef makarnada yok. Siteden bir arkadaş, daha uygun fiyata mama alımı olabilir mi diye araştıracağını belirtmiş. bunu değerlendirmek daha doğru olacaktır diye düşünüyorum...
-
arkadaslar bende ılk basta mamamın daha ıyı oldugunu dusunmustum ama soz konusu 3000 kopekten bahsedıyoruz olurda kısmet olur hep beraber gıdersek goruceksınızkı cok buyuk bır alanda yer alıyor . her kopegın doyduguna yada yedıgıne emın olmaları cok zor mama nereydeyse 1 kopege 1 avucdan daha az gelır oda nerdeyse hıcbırsey ıfade etmez ama makarna hem daha ucuz hem daha cok oluyor asırı buyuk askerıye ısı buyuk kazanları var orda kaynatıyrlarmıs. mama olayı bu seklde oluyor kı bu sadece gorunen ufak bı yuz eger herkese uygun olursa bu pazar deıl onumuzdekı pazar 18 ocak oluyr sanırım toplanıp gıdelım bu arada mama harıcı . naylon ve kereste tahtada ıhtıyaclar arasında kulube yapmak ıcın
[IMG]http://i.hizliresim.com/n5RDyg.jpg[/IMG]
-
18 Ocak için şuan bir sorun yok uygunum.. Gelmek, bir miktar çorbalarında tuzumuz olmasını isterim..
-
Mustafa mutlaka haber konuyuda takip etmeye çalışacağım.
-
tamam beyler mumkun oldukca fazka kısye haber vermeye calısıcam kendı arkadslrımda cok destek oluo ana okulundan kalabalık ısyerlerıne kadar umdugumdn fazla yardımcı olmk ıstyen var ıns yardımımız olucak
-
bu ülkenin ödenekleri nerelere akıyor acaba :( nerede bir yara var hep vatandaş koşssun hep sorumluluk sahibi insanlar... tüm barınaklar sefalet içinde ama bizimkide laf mı şimdi insanımız bile açlıktan sefaletten ölüyor. allah bu ülkenin yardımcısı olsun
-
Bence yeni bir konu açılıp oradan daha net duyuru yapılabilir..
Mesela şu tarihte şu saatte toplanıp şu güzergah üzerinden gidilecektir, buluşma noktasında veya yol üzerinde katılacak arkadaşlarla gidip yemek/mama vb dağıtım yapılacaktır gibisinden iyi olur diye düşünmekteyim..
Bu da reklam sloganımız olsun.. :)
Burdan oraya gitmek 30TL
mama/makarna 40TL
köpeklerin yüzündeki mutluluğu görmek paha biçilemez.. :)
-
18 ocak benim için uygun değil maalesef.ancak önümüzdeki ay tekrar gidilirse eşlik etmek isterim...
-
beyler herkese ortak uyucak tarıh kararlastırız counluga gore belırlıyelım o zaman