Abi benimde niyetim superb idi ama bu paralara daha kaliteli araçlar varken eledim . Onun aklı fikri passat cc :)
Printable View
şöyle bişe de olabilir..cc+ r line olsun,bazı opsiyonlar eklet ama zira gercekten 100 bine araba alınca insanın beklentisi farklı oluyor.Cam tavan+ısıtma+ayna katlama+keyless go.harika bişe olur uzun zaman binersin.en azından özel oldugunu bilmek bile güzel.
aynen öyle 2015 modellerin fiyatı belli değil , araçların tesliminden haziran sonu gibi söz ediliyor . Kim öle kim kala vw yi bazı nedenlerden dolayı sevmiyorum aslında , şimdiki 2014 passatlarda sıradan , cam tavan dışında koltuk ayna keyless ısıtma çoğunda yok sıfır almak istesek .
X1 in en son fiyatı 112 bin TL idi sanırsam ellerinde kalmamıştı şu an var mı bilmiyorum
Bu fiyata deri,xenon,cam tavan 18" jantlar 8.8 " ekran, xline paket vb gibi donanımlar dahildi.
Sadece dev ekranı almak için diğer tüm serilerde çok ciddi fiyat farkı vermeniz lazımdır. opsiyon fiyatı falan yok bu işte.
Bagajı küçükmüş ? neye göre 420 lt bagajı var sedan olan F30 un bile 480 lt zaten rakip çıkan gla nın 421 lt
Arkası darmış ? neye göre tavan yüksekliği ve diz mesafesi sedan olan f30 dan da fazla gla dan bi hayli daha fazla.
Sürüş dinamikler direksiyon tepkileri bildiğiniz çoğu sedan hathback araçtan çok ötedir öyle nissan a ona buna benzemez.
Tasarım konusu kişiseldir ama teknik konular asla kişisel olamaz.
X1 o fiyata göre o donanıma göre bedavadır
Zaten yeni kasası çıkınca neden fiyatının çok ucuz olduğu anlaşılır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96703020/detay
Yakıt durumları nedir peki abi ?
X1 bence çok ama çok mantıklı bir seçenek, son satılan araçların donanımları da çok başarılı.
trafikte cok kalmadıgın sürece 8-9 litreleri gecicegini hç sanmıyorm hem 3.16 hem x1 in özellikle eco pro modda gayet iyiler
Ciddi doluymuş bu da. Düşünülebilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0631557/detay/
a3 sedan iyi bir otomobil olmasına rağmen fiyatı gerçekten çok fazla.
kesinlikle o paralar etmez. ayrıca arkası söylenildiği gibi dar.
2014 model X1 aldım sıfır, 2000km de sattım
Tamamen şahsi görüşümdür yazıcaklarım
Öncelikle haddinden fazla yakıyor. Tabiki bu İstanbul içi kullanım. Hayatını gaz pedalına ne kadar bastım ay çok bastım demiceksen normal bir araba kullanır gibi kullanırsan 11.5 - 12.5lt yakıyor. Daha 1 ay olmadı 5.20i aldık, X1 den daha az yakıyor
X1 çok güzel bi arabaydı ancak bagajı benim içinde kötüydü sebebide şu. Rakamsal olarak hacmi fazla olsa da derinlik yok. Yeni bebeğim oldu, bebek arabasını katlayıp bagaja koyunca bagaj bitiyo soldan sağa artık başka elinde poşet vs varsa aralara sıkıştırman lazım. Dizel toyota bagajına koyduğumda bagajın sol kısmına uzunlamasına koyuyosun yarısı boş kalıyor. yani önemli olan benim için bagajın hacminden çok aynı zamanda zemin yüzölçümü. X1 in bagajı küçük değil, şekilsiz.
Benim aracım komple M Paket idi, ekran yoktu onun eksikliğini yaşadım açıkçası. Araba gene olarak çok iyi, kullanımı çok rahat.
Benim arabayı tek satma sebebim şu oldu. Araba 2010 yılında çıkmış, yani E90 ların zamanında bu sebeple şu anda bütün BMW lerin kokpiti vs güncellenmiş olmasına rağmen 2014 model X1 in içinin 2007 model bi 320 yada bi 116 dan farkı yok. Yeni kasası çıktığı zaman işler değişir belki ama şu an için o kokpit o parayı haketmiyor
Ben kampanya öncesi aldım, 121.500 TL ye aldım aracı. 2500km de 116.000 TL ye sattım. Borusan a takasa götürdüğümde utanmadan 102.000 TL verdiler
Dicen ki neden aldın, eşim çok beğenmişti banada baya güzel gözükmüştü showroom da öle Lemans Blue full M Paket tamponlar vs alcantara koltuklar vs ama sonra detaylı düşününce satma kararı aldım
X1 jeep de değil suv da değil benim gözümde, binek sınıf compact arabadır :) q3 çok daha suvumsu bence
Anıl bende golf7 ile takas ettim cc aldım.Konfor ve tüketim olarak tavsiye ederim
Konuya tekrar tekrar yazıyorum bi yanda cc var iken karşısına ikinci el x1 1.6 motor ile nasıl rakip oluyor araç bi kere dar ve yakan bi motora sahip, 4*4 değil , malzeme kalitesi cc den daha düşük , suv değil sadece biraz yüksek her şekilde vw önde kalıyor bu araçlar için. Yeni passatta bakabilirsin 1.6 tdı dsg cocomfort 105-106 yada dopdopdolu bir benzinli cc
Konunun tamamini okumadim ama CC dusunuluyorsa egerki ailede iri kiyim birileri varsa bir daha dusunun . Kullanim pozisyonu cidden rahatsiz arkasi asiri dar.
Teknik bilgiye detaylara gerek yok
X1 e disardan bakinca bagajinin derin olmasini dusunmek bile mumkun olamaz
Bu tarz bi tasarimda derin olmasi icin aracin x5 veya q7 olmasi beklenir
Ki q3 de oyle gla da oyle x1 e has bisey degilki
Yani bu sey gibi oluyo linea varken punto aliyosunuz bunun bagaji kucuk deniyor
Neye gore kime gore hangi amaca gore oldugunu iyi ayirt etmek gerekli
X3 alin fiyatina gore kocaman araba
Ama x1 in 1.5 kati fiyatina.
düşük km e60 520d aranan kan bence :)
misal
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93532570/detay
x1 in 316 dan çok farklı yakacağını düşünmüyorum açıkçası, 4 çeker değil arka itişli yüksek kasa 1 serisi gibi düşünün, az daha obez olanı.
cc den çok farklı yakmayacaktır, 11-12 lt ler evden çıkıp direk trafiğe düşersen anca ki, benim 2 farklı 316 tecrübemde de gazlayarak o tüketimleri göremedim ben. normal kullanımla corolla d4d nin 6.5 lt yaktığı kombinasyonda da 8 lt civarı yaktılar ki normal bence.
ortalık iyice karışmış , her kafadan bir ses çıkıyor , işin çok zor Anıl :)