Donanım bir yere kadar, japon mekaniğini değişmem. ben olsam son kasa accord bakardım.
Donanım bir yere kadar, japon mekaniğini değişmem. ben olsam son kasa accord bakardım.
Drive to win!
A4-A3-316 c180- vs vs cok secenek var o paralara .. superb e gidip 95 vereceginize en azından bmw audi mercedesden birini secin .2-3 senelik olsada hem preimum hissi 2.el olarakda fazla deger kaybı yaşamassnız
Elleme Sekelesin...
Cc'de %8 indirim yapıyorlar 95-97'e sunroof, 18jantlı, ledli araç alınabiliniyor 160 hp dsg, bana göre a3 ile kıyaslanmaz 136 lık bmw ilede kıyaslanmaz donanım açısından, tasarım vs diğer markaların üzerinde.tercih ederseniz içi bej olmasına dikkat extra iyi duruyor.
Volvo'yu nedendir bilinmez pek sevmiyor halbuki kaliteli araba eski toprağa bir şeyleri anlatamazsın yormuyorum kendimi
superb'yi çok beğendi ben de öyle baya baya beğendim .
imzasız..
E60 520d facelift yada e90 320d facelift öneririm.Performansı tatmin eder donanımı da genel olarakta güzel olur.100 kmde 7 lt yakıyoruz bu söylediğim araçlarla. Şimdiden hayırlı olsun![]()
Madem 2 araba satılıp alınacak,premium bi araç olmalı bence.superb insignia passat cc den ziyade,m teknik 184 320d,facelift 520d ya da facelift c180 amg den birine yoğunlaşırdım..
superb varken ccye bakmam bile baban sürekli arac icindeyse yada darlıktan bunalırsa kafana kakar kakar durur haberin olsun![]()
1881 - 193∞
Babam o kadar önemsemez illa ki genişliği sever ama ben birkaç büyük ve konforlu araca bindikten sonra spor arabaymış vs.. hevesim geçti diyebilirim çünkü geniş ve konforlu donanımlı arabanın zevki sürüşü çok başka . Daha superb ye oturmak gezmek nasip olmadı ama bakalım.
imzasız..
http://sahibinden.com/193710214 perti değişeni yoksa CC dizel de güzelmiş fiyatıda iyi gibi
Yeni yıla girdiğimizde satılamayan 2014 modellerde indirim olmuyormu artık ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)