Anıl x1 de çok hoşmuş. Yakıtını bilmiyorum ama 8-9 litreyi hele Sivasta geçmen çok zor. Bu posttakilerden birine odaklan kanka.
Printable View
X1 jeep de değil suv da değil benim gözümde, binek sınıf compact arabadır :) q3 çok daha suvumsu bence
Anıl bende golf7 ile takas ettim cc aldım.Konfor ve tüketim olarak tavsiye ederim
Konuya tekrar tekrar yazıyorum bi yanda cc var iken karşısına ikinci el x1 1.6 motor ile nasıl rakip oluyor araç bi kere dar ve yakan bi motora sahip, 4*4 değil , malzeme kalitesi cc den daha düşük , suv değil sadece biraz yüksek her şekilde vw önde kalıyor bu araçlar için. Yeni passatta bakabilirsin 1.6 tdı dsg cocomfort 105-106 yada dopdopdolu bir benzinli cc
Konunun tamamini okumadim ama CC dusunuluyorsa egerki ailede iri kiyim birileri varsa bir daha dusunun . Kullanim pozisyonu cidden rahatsiz arkasi asiri dar.
Teknik bilgiye detaylara gerek yok
X1 e disardan bakinca bagajinin derin olmasini dusunmek bile mumkun olamaz
Bu tarz bi tasarimda derin olmasi icin aracin x5 veya q7 olmasi beklenir
Ki q3 de oyle gla da oyle x1 e has bisey degilki
Yani bu sey gibi oluyo linea varken punto aliyosunuz bunun bagaji kucuk deniyor
Neye gore kime gore hangi amaca gore oldugunu iyi ayirt etmek gerekli
X3 alin fiyatina gore kocaman araba
Ama x1 in 1.5 kati fiyatina.
düşük km e60 520d aranan kan bence :)
misal
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93532570/detay
x1 in 316 dan çok farklı yakacağını düşünmüyorum açıkçası, 4 çeker değil arka itişli yüksek kasa 1 serisi gibi düşünün, az daha obez olanı.
cc den çok farklı yakmayacaktır, 11-12 lt ler evden çıkıp direk trafiğe düşersen anca ki, benim 2 farklı 316 tecrübemde de gazlayarak o tüketimleri göremedim ben. normal kullanımla corolla d4d nin 6.5 lt yaktığı kombinasyonda da 8 lt civarı yaktılar ki normal bence.
ortalık iyice karışmış , her kafadan bir ses çıkıyor , işin çok zor Anıl :)
f30 316i kullandım 1 hafta şirket arabası olmasına rağmen kendi şahsi aracım 1.4 tsı 122 passattan az yaktı..160tsı'dan da az yakacaktır.Eco pro ciddi az yaktırıyor.CC ile çok net söylüyorum şehir içi 10litre altı anca açık trafikte olur.
farklı sınıf araçların sözü geçiyor benim bi tavsiyem yok ama cc ye yazılmışınız iyi araç 1.4 tsi si cam tavanlı var akrabımızda son derece memnun. Ben de uzun yol yaptım o paralara o sınıfta binilecek araçlardan. Cam tavab konusuna gelince kişisel tercihtir ha ben açılmadığı sürece varlığıyla yokluğunu bir tutarım.
not: x1 in lafı geçmiş; rezalet diyen kişi kaşkay kullanıcısı olması çekti. Japon arabasına binip alman a hele ki dil uzatanı ilk defa görüyorum. Pahalıysa pahalı :)
anıl hic tiguan baktın mı? o paralara gayet dolu modelleri var.ben cup diye bir modeline baktım güzel geldi ne bileyim para donanım konusunda.