arkadaşlar aracımın yer halısını yenilemek istiyorum, kime sorsam eskisi gibi olmaz diyor..
sarı eg vtecden biliyorum siyah yeni halı çok yakışıyor ve aracı yeni gösteriyor..
bunu kendim yapabilirmiyim, yada istanbulda kim düzgün yapar?
arkadaşlar aracımın yer halısını yenilemek istiyorum, kime sorsam eskisi gibi olmaz diyor..
sarı eg vtecden biliyorum siyah yeni halı çok yakışıyor ve aracı yeni gösteriyor..
bunu kendim yapabilirmiyim, yada istanbulda kim düzgün yapar?
Seyyar Tayyar
http://www.techturkey.com/forum/do-i...-yenileme.html
kendin yapabilirmisin bilemicem ama dediğin gibi çok farkettiriyor taban halısı![]()
http://www.techturkey.com/forum/do-i...temizleme.html
işe yarıyabilir buda
zifti sökmek pek akıl işi değil eğer boyanmıcaksa yada söktükten sonra pütürlenir
elle deneyebilirim sanırım
mühim olan kaliteli malzeme
bn en iyisi gideyim sanayiye orda bi ustalarla konuşayım![]()
1 maket bıçağı kumaş bide alet takımıyla halledebilirim sanırım havalar ısınsın yapılacaklar arasına aldım![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Kendin yapabilirsin el becerine bagli biraz 1 gunde biter malzeme fazla bisey tutmaz orjinali gibi olmaz tabiki. Orjinal halisi duruyormu? Onun ustunden yapman lazin hatlar kivrimlar orj gibi olmasi icin. Eskisi olmadan yapmaya kalkma cok daha kotu olur.
Hali 30-40 tl
Yapistirici da jaca bulursan artik.
Baya ugtastiriyor ben yapistirici kuanmadan yapmistim.
koltuklarınızı vs komple sökün taban halınızın her yeri görünecek şekilde trimleri vs sökün...
döşeme malzemeleri satan yerden istediğiniz renk halıyı alın ince ve esnek olanı makbul olanıdır.
subwoofer kabini vs kaplanan malzemeler le aynı malzeme yani...
eski taban halınızı güzelce temizleyip kurutun ve baliyi her noktasına sürün.bali ortalama 7-8 dakika sonra kendini çekecektir...daha sonra aldığınız halıyı eski halının üstüne derin ve kıvrımları vermeye başlayın bastırarak...ben yaptım gayet basit aslında![]()
It is not hocus pocus,it is all about focus.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)