@XoR başka bir silecek ve suyu konusunda görüşmek üzere![]()
Peki donmuş ve çözülmeyen cama sıcak su dökmenin sakıncası var mıdır? Bu sabah mecburen yapmak zorunda kaldım korka korka ama tekrarında yapmalı mıyım bilemiyorum.
Camda camsuyu ne koyarsanız koyun buz tutar yapacak bişey yok -18 de camın üstünde incecik bi tabaka ne bekliyorsunuzki
Cözümmü ben camsuyuna alkol koyuyorum
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Ben her sabah kaynar su döküyorum şimdiye kadar bişey olmadı ama camın patlama ihtimali tabi ki var
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Arkadaslar benim 2 gundur on camin ic kisminda kristal donma oluyo neden olabilir , sasirtici olarak disi donmuyo![]()
Bugün zorlaya zorlaya açtım depoyu bp den antifirizli cam suyu aldım -30 yaziyodu bakalım komple boşaltıp antifirizli yi döktüm yatın donacak mi gorcez![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
shellin ürününden ben şikayetciyim bpyide görürüz yarın bakalım bu arada sizinde ankarada olmanz güzel olur derece şaşmaz en azından
en üzücü kısımı cam suyu donan araç muayeneden kalıyor![]()
tuz için araçları daha sık yıkatmalı, alt kısım yıkamaları yapan yerlerde mevcut at katır parası değil. belli markalarda koruma ürünleri var olsa gerek.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
denkmi geldi bilmiyorum ama bende shellden konsantreyi koydugumda ilk gün -8 lerde sıkıntı yoktu -18 leri görünce dondu benımkide , donduktan sona konsantreden kalanın hepsini koydum 1/4 ü kadar vardı , daha çözünmedi tık yok hala![]()
antifriz mutlaka kaliteli kullanmak gerekiyor. boyaya zamanla gerçekten zarar verdiğini düşünenlerdenim bende. ucuz olsun aman ne olucak denmemeli
sr20det...
birkaç gün dondu bende bir miktar methanol ekledim cam suyuna donma olmuyor gayette güzel temizliyorartık nereye ne kadar zararı var bilemiyorum şirket aracı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)