abi dur o bir kaç level sonra daha o bölüme gelmedik :D
Printable View
15-20 gün önce bindiğim taksinin sağ arka camı yoktu streçle bantlamıstı. Bugün aynı taksiyi gördüm, yine bantlıydı :)
piyasa da sandero stepway bırakmadılar. yaşar ticaret kale ticaret alayını topladı.
Gebze harem hattındaki minibüslerede sıra gelse keşke 15 senelik m2000 ler piyasada hala
Güzel ve yerinde bir karar, umarım Rant sağlanmaz.
Taksilerin çoğunu sahipleri çalıştırmıyor ki, milyonluk plakayı alıp bir gariban kiralık çalıştırıyor. Eski yeni önemli değil araçlar bakımlı olsun yeter. İett bu konuda çok acımasız mesela en ufak bir sıkıntı görsün araçta cezayı yapıştırıyor, cezadan anlamayanlarda var tabi orası ayrı.
Şahsen ben bazen denk geliyorum tertemiz şahinlere doğanlar özellikle biniyorum mutlu oluyorum.
bu uygulanmaya başladı mı ? Bence 5 yaş bile çok araba sınırlandırması da getirilmesi lazım. Albea dacia araçlara izin verilmemesi lazım benim bindiğim bütün albealar haşatı çıkmış durumda hala. Zaten o iki aracın biri broadway biri şahinin yeni görünümlüsü başka hiç bir farkı yok.
ibb önce e5 ten yolcu alıp indiren şerefsiz otobüsçülere el atsın.
Taksi olayına gelince, tamamen katılıyorum. Zaten taksiciler kural falan tanımayan dinlemeyen insanlardan ibaret, en azından altlarındaki arabaları 5 yılda bir sıfırlasınlar da bari, az biraz güvenli ulaşım araçları haline gelsinler.