30 Mbit Fiber müşterisiyim. Böyle bir upload hızı böyle bir download hızı yok abi enfes ya.
AKK bile yok benim pakette hayvan gibin abanıyorum torrente 12 aydır birkere bile 3mbit e takılmadım.
Gogogo Fiber Superonlağn
Printable View
30 Mbit Fiber müşterisiyim. Böyle bir upload hızı böyle bir download hızı yok abi enfes ya.
AKK bile yok benim pakette hayvan gibin abanıyorum torrente 12 aydır birkere bile 3mbit e takılmadım.
Gogogo Fiber Superonlağn
Superonline mı ? Aman aman bir daha asla. 2 yıl boyunca sıfır sorun ile kullandığım doping interneti sözleşme süresi bitmesinin ardından fiyattaki yaptığı %80 civarı artış sonrası bir hışımla kapattırıp superonline abone oldum. Olmaz olaydım. Bulunduğum bölgede fiber altyapısı olmadığı için 8mbit adsl kullanıyorum. Bu güne kadar 1 kez bile 1mbit hızı görmedim. hatta 0.500 bile görmedim. Müşteri hizmetlerini aradım sistemden baktılar 1 HAFTADA 50 KEZ KESİNTİ OLMUŞ internetimde. Arıyorum hallediyoruz beyfendi şunu yapıyoruz beyfendi bunu yapıyoruz beyfendi. Hızınızı 1mbit sabitlersek sorun kalmayacak diyor bana. Ulan ben 1mbit hızda internet kullanacak olsam alır bir tane vınn modem kullanırım. Yada telefonumun internetini paylaşıma açar kullanırım. Az kaldı modemi camdan atıp onlara da ana avrat sövecem. Arıza kaydı aldılar 1 haftadır servis bekliyorum ne gelen var ne giden. Zaten verdiler uyduruk bir modem 2 oda ileriden çekmiyor.
arkadaşlar ben superonline fiber + turkcell tv ye geçtim internet çok hızlı iyi hoşta daha 20 günde 132gb download yapmışım AKK 150 gb bu arada. şimdi kota dolunda 3mb hıza düşecek diyorlar. detaylı kota sorgulamadan baktım hergün 6-7 gb download görünüyor ki ben ayda 2 kere falan netten dizi izlerim oyun falan da indirmem. adamlar kafasına göre mi yazıyor bu downloadları yoksa turkcell tv mi kota dan yiyor anlamadım. d smarttan kurtulduk derken bu kota işi canımı sıktı.
turkcell tv kotadan yemez.. bağlantınızı kullanan başka birileri var ise onlardan şüphelenin.. wifi şifrenizi vs bi değiştirin.. bağlandığınız cihazlarda otomatik güncelleme vs yada veri bağlantısı kullanan ne var ne yok onlara bir bakın.. değişiklik olmazsa müşteri hizmetleri ile görüşün.. yine işe yaramaz ise 2 3 gün sonra modeminizi kapalıyken arayın bağlanamıyorum diyin.. modemin açık olduğunu tüm ışıkların yandığını vs söyleyin.. modem arızalanmış olabilir gibisinden davranın gelip bi modemi değiştirsinler bozuk diyerekden ;)
valla şuan modem o kadar iyi ki apartmandan 100 mt ilerde bile girebiliyorum :) şifreyi değiştircem bakalım işe yarıcakmı
yada hız düşerse turkcell tv ye gelen lan kablosundan hub tarzı birşeyle çoğaltıcı taksam olur mu acaba. geçen turkcell tv ye gelen lan kablosunu masaüstü pc ye taktım normalde 40 mb olan indirme 70mb lere falan çıktı :)
denemek lazım ne desem bilemedim şuan :D
antalyada superonline calısan varmıdır bınada fıber kutusu yok baglatmamız lazım yardımcı olabılecek varmıdır
fırsat bulursan 100.yıldaki şubelerine git.. orayla bi görüş.. altyapı firmasının anlaşma yapması gerekiyor önce.. site veya apartman yönetimiyle görüşmeleri gerekiyor
Ben kullanıyorum fiber superonline.
aylık 54 tl sınırsız. 75gb adil kullanım kotası 6 ay 50mbit kalanı 25mbit olacak.
bağlantıyı yapanlar sorunsuz yaptı saolsunlar hattı güzel cektiler kırmadan dökmeden ve güzelce sabitlediler. henüz 1 ay oldu ama bir sıkıntı yaşamadım. Şuanlık tavsiye ederim.
evdeki super online kağnı gibi bu aralar. nazar mı değdirdim nedir , 2 senedir hiçbirşey yoktu. şimdi çok kasıyor.
müşteri hizmetlerini ara durumunu anlat modeme güncelleme falan iste.. birde modemin içindeki kanal ayarlarıyla ilgili olabilirmi diye sor yönlendirsinler seni..
sabahtan beri internet yok evde 5-6 gündürde akşamları gidip duruyor ben aramaktan sıkıldım adamlarda utanma yok şu an artık 3g takıkıyorum bakalım ne zaman gelecek anasını satayım aylık telefon dakikalarım bunlara gidiyor