Nerede eskisi nerede bu Allah aşkına. Eskisinden izler taşıyan bir tasarım olmalıydı. Bu Kepazelik.
Nsx in devamı olmasa bu derece kötü yorum yapmazdım.
Nerede eskisi nerede bu Allah aşkına. Eskisinden izler taşıyan bir tasarım olmalıydı. Bu Kepazelik.
Nsx in devamı olmasa bu derece kötü yorum yapmazdım.
https://www.youtube.com/watch?v=UMdShY2TIbM
Honda için düşüncem 29 sn sonra başlıyor![]()
Fiyat nedir varmi bilgi
Manuel? Debriyajlısı yok mu debriyaj pedalı olanı? Ne anladık ki... Almanlardan sonra japonlar da patladı gitti... Çözüm amerikanlarda...
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
9 vites nedir abi ya ? Spor arabamı kullanıyoruz MAN TGA mı ? zaten ben manuele alsam 9 vitesle değil pist günlük hayatta kullanamam. Ha gerek yok tabii ki benden çok daha zeki bir beyin onu saliseler içinde atıp düşürecek bende waoowww I'm bad-ass driver diye dolaşıcağım. Yok abi saf spor otomobil kavramının son temsilcilerinden biri hondaydı oda bildiğin tüy dikmiş.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
araç gtr rakibi değilde biraz bmw i8 rakibi bence. hybrid teknolojili diye biliyorum.
birde bu araca ben honda türkiye tarafından servis altyapısı verilebileceğine pek inanamıyorum, kendi type-r ımı yetkili servise götürmeyeli 4 sene olmuştur ama çok bişey değiştiğini düşünmüyorum, borusan ithal edecekse fikrim değişir tabi![]()
TeamPASAOGLU
Bence mükemmel oldu... tek beğenmediğim conceptin içi daha güzeldi + o ön ızgara facia.. gerisi özellikle yandan ve üstden duruşu harika...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Asıl muhabbet buradaymış ben de güncel haberlere yazdım biraz önce.
Safkan spor araç kavramını Ölümüne desteklesem de bu araçta beni çeken bir Şeyler var. Uzun süredir bir araç Tanıtımı beni bu kadar heycanlandırıp fiyatını duyunca da bu kadar üzmedi.
O kadar beğendim ki 2030 BÜTÇE Planı'na yazdım NSX i. Türkiye'ye über Uçuk fiyattan gelmese ve üretimi eski NSX serileri gibi uzun sürerse ki zor, 10 yıl üretimde kalırsa ciddi ciddi 4-5 yasında almayı düşünür rotayı BÜTÇE el verirse Corvette Porsche'den buna doğrulturum. Bakalım zaman neyi gösterecek.
Onden begendim ama arkadan aston ozentisi
Araç heryerden başka bi aracı anımsatıyor resmenyandan MCLaren'lere benziyor misal
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
NSX değil başka bişey olsaymış adı keşke geçmişten hiç iz yok araçta
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Arabada vites topuzu yok ya lavites topuzu olaydı iyiydi hiç olmasa Kırmızı ışıkta uğraşacak bir şey olurdu(Sanki alıcak para varmış gibi yorum yapıyorum
)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)