Güncellemeyin şu konuyu bence.
Printable View
Güncellemeyin şu konuyu bence.
Adamın konusunu niye güncelliyorsunuz arkadaş anlamadım ki.
Gene günaha girdim
Eray yine hit oldu uashsauahuash :D
Nos'cu, hazırla jetini :D
Jet hazır en hızlınız gelsin :D
05387908667 hallederiz ltd şti olarak birtek ölüyü diriltemiyoruz
bundan birkaç sene evvel bende eray'dan app plaka ticareti yaptım valla hiç sıkıntı yaşamadım.
NOT: bir çift daha sipariş vermek istiyorum eray bey rica etsem yardımcı olurmusun. 07 SK 272
adres : dutlubahçe mah.fatih cad.göncü ap.no:68 muratpaşa/antalya
tşk.
eray ı tanumıyorum ama bu kualisyonun işi :) sorun yok konu güncelleniyor :) Eray şeçimlerde herkese app vaad etmiş :)
herkez hazı patron kıme sıkıcagız :D hehahahha a :D
adam burayı örnek göstermiş 7 kayıtlı 13 misafirin burada ne işi var :D
Arabam olsa bende plaka isterdim,
Eray abiyle yüz yüze sohbetimde olmustu özgün abinin orda, sonra bir kaç akıl danıştım kendisine, hep yardımcı olmuştur, kibristan bana b16a2 getircem dedi getirmedi, d16 beyin sordum iki sonra var kardeşim dedi, abi d16y4 dedim, tavşan mı geciyosun benle Si beyni bendeki dedi, o araba çöp dedi, bende sattim i esi, vtec aldim.
İşin özü Eray abi adam gibi adamdır :))
Adamın konusunu güncellemeseniz şu attığınız postlardan daha hayırlı olacak onun için :D
konuyu hortlatmış olacağım ama; böyle bir konu kişinin ticaretini, onur şeref ve saygınlığını etkileyebileceği hakkında atılan iftiralara da bir cevap niteliği taşıyor. Lakin konu başlığı ön yargı oluşmasına neden olabilir. Bence en azından konu başlığı değiştirilmeli.
ulen harbiden arkadaş 6 ay sonra iyi niyetli ? yorum yazıp konuyu hortlatmak nedir
ne konular var, hortlanması gereken, gereksiz olmuş.
Oturdum bütün gece düşündüm sabah uyandım üzerinden 6 ay geçmiş bu konuya denk geldim! Eray'ı çok sevdiğim için itibari bir post attım demek istiyor aslında ankaralı üyemiz
http://d.aktifhaber.com/news/481553.jpg
arkadaş hortçu belli ki.Başka konulara da el atmış :)
otomatik bot falan olmasın :hehe:
Satılık konusu 50 mesaj kuralı timi iş başında
Konu güncel olsun 23 Şubattan beri bekliyorum.
İyi niyet ve beklemeyle iş çözüme kavuşmadığı için adli yola başvuru kararı almıştım bayram seyran geçsin dedik oda bitti
Arayıp araya giren arkadaşlar oldu fakat bir sonuç çıkmadı.
Evraklarımız hazır bekliyor hafta içi Şikayetimi resmi olarak yapacağım.
Siz siz olun TüvTürk Muaynesi Ruhsat değişimi motor işletme gibi işlerde aracılara güvenmeyin kendi işinizi kendiniz yapın.
Eray Yümsel mağduriyeti hem para hemde zaman kaybı olarak bir tecrübe kazandırdı.