arakdaşlar oldum olası şu vteclere hastayım usa kalıcam soyle 5000 doları gecmeycek ne onereblirisniz gitiiğimde bakıcam merak ettiğim usa dekilerde vtec motoru war yoksa duz mu ?
arakdaşlar oldum olası şu vteclere hastayım usa kalıcam soyle 5000 doları gecmeycek ne onereblirisniz gitiiğimde bakıcam merak ettiğim usa dekilerde vtec motoru war yoksa duz mu ?
10-12 bin dolar civarına 2ncy el a4 bile varki sen vtec fln diosn tanıdıklarında sosyal güvenlik numarası fln varsa leasing midir onunla 500 600 dolara aylık alablirsin vtec fln hatta daha bile ucuzdur s2000'ler 600 die hatırlıorm .. Bnde geçen ayın 2ncy el araba dergisi vardı amerikadan bi araştırıyım bulablrsem yazarm fiyatlarını vea nettende bulablrsn
Honda S2000
bak dealerlardan cok ucuza araba bulabılırsın ama otomatıklerde dıkkat et genelde sanzumanı bıtık oluyo yag kacırıo vs.
klima kesın olsun nerye gidecegini bilmiorum ama %70i sıcak adamın canına okuyo klimasız araba...
vteclere gelince evet orada tek kapı vteclerden bulabılırsın coupe olanlardan ama yıne bu senın gıdecegın eyalete gore kolay zor olarak farklılık yaratır![]()
KA Style
dediğib gibi leasingle direk s2000 alırım lakin aylık 1000 mph sınır war benım altımda s2000 olsa yanyalaya yanalaya 2000 mph yaparım ayda ben $5000 doları gecmek ıstemıyorum hem param yok daha fazla<hemde sigortası cok tutuyor turtkıye gibi deil araba renginden motoruna gore yıllık arba akdar sigorta pararları cıkarta biliyorlar
kanka onlar $17 000 den aşağı deil bakımlısı bu yuzden bı yıl para yapayım o trek hayalimistersen linke bak
http://autos.yahoo.com/usedcars/deta...MjAwMCY-#image
wallah arkadşlar gonlumde yatan beyaz aslan bu
http://www.autotrader.com/fyc/vdp.js...ag=1&cardist=5
Amerikadasın ve civic almayı düsünüyorsun, saka gibisin
Git bi A4T al, tepeleme yükle...
Arkadasımız var 375+hp güclerde A4 sahibi, bence sen de böyle birseyle basla...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
benım eniştem kıralamıştı 5 6 aylık saglam araclar var![]()
www.honda-tech.com
Corvette olur Mustang olur, olur da olur iste![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
gittiğimde nasıl karar werebilceğimi bende merak ediyorum
![]()
Bnce hiç dşünmeden git çok basit araba işleri modifiye bilmem ne cart curt desen ztn buraya göre bedava gelcek burdaki arabaların 3/1 de fiyatına alırsın geçen aylarda abm miami'deydi Q7 Sıfır 60 bin dolarmı neydi buarada dergiyi bulamadım ..
Bencede Mustang,TransAm v.s hos olur=) Ya da TR'de fazla olmayan bir Japon aracı..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Acura RSX, Golf GTI larin ozel modelleri, Golf R32, 350Z, Corvette, gibi....her turlu makinayi alabilirsin.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)