Abi çok güzel yanlız marş motoru koymayı unutmuşlar :D Marş motoru nerde Gıy gıy Gıy sesi duyamadık hani ? :D
Printable View
Mustang nedir öyle ya çok güzel harbiden ,videoyu tekrar tekrar izliyorum ve içiyorum sesini dinlerken . :( ömrümü yedi şu aletler yeminle .
Teknik detayları açıklanmış. 350hp, 0-100 4.7sn. Türkiye'ye gelir mi dersiniz?
http://www.carscoops.com/2015/09/for...kmh-in-47.html
266 km son hız çok hız değil mi ya?
megane trophy ve type-r ın son hızları da böyle bir şey. biri 275 diğeri 310 hp.
türkiyeye bir tane numune gelir dahası da gelmez herhalde. 2.3 motor nedir ya hothatchte? herkes downsizing peşinde mini ile ford upsizing.
2.3 olmasının dezavantajı nedir? Aksine daha iyi performans açısından. Türkiye'de zaten en populer hot hatch bile 20 30 tane satılıyor, üreticilerin umursayacağı bir pazar bile değil.
Bu arada UK fiyatı 29 bin pound, 350 ps 4WD. Geçmiş olsun diğer rakiplerine:)
aftermarket ürün olursa bela olabilir :)
Ford olduğu için her türlü parçası(egzantrik, subaplar, kollar ve pistonlar, kapaklar vs.) şimdiden mevcut Amerika'da özellikle. Mustang'de kullanılan bir düşük versiyonunda 520 whp stok motor olarak yürüyenler var şimdiden. Her tipte büyük turbo kitleri de mevcut.
2.3 vergi den dolayı bizde sıkıntılı rakamlara gelir sanırım.
al içini sök doğru uludağ yoluna çatara patara gazla bide anti lag sesi gelsin virajlarda ohh miss :)
umarım type r kadar fanı olurda satar. gerçekten bu sefer ford yapmış bana göre çünkü ön çeker bir yere kadar zevk verir dört çeker ayrı alem..