Fuardaki son fotolarını çok beğendim, yakışıklı bir araç olmuş bence...
Printable View
Fuardaki son fotolarını çok beğendim, yakışıklı bir araç olmuş bence...
yesilden sonra cok cekmiyor ama 4x4 olmasi cok iyi olmus ) on tamponda cok fazla siyah plastik var (( Onlara bir seyler yapmak lazim..
hani benim conceptim anne :)
lan şu fotodaki gibi çıksaydı ilk ben alırdım 2.3 ecoboost mustang motoru. verirdim 300bin tl.yi çekerdim bir focus.
http://i.hizliresim.com/7oWabW.jpg
focus kankim. yakalayamadınmı farlarından :)
fotoşop bazen çok tehlikeli olabiliyor. :)
Foto yu ilk gördüğüm de ford ka rs sandim :)
5lt ti-vct motorla ilgili yorum alabilir miyim? Ya da genel olarak yeni mustang gt yle ilgili?
2011 Mustang lerde çıkmaya başladı, Coyote diye geçiyor. İlk versiyon 412 hp idi, sonra sırasıyla 420 hp 2015'te de 435 hp'ye yükseltildi. BOSS 302 versiyonlarında 444 hp üretiyor emme manifoldu falan üst devir için uygun.
Şanzıman olarak 6 ileri MT 82 ve Otomatik 6R80 ile geliyor. Performans olarak otomatik şanzımanlar drag ve rollingde daha başarılı ve yüksek güçlere de dayanıyor. 10 saniye koşan otomatik araçlar var bu şanzımanlarla. S197 kasada gelen MT82 şanzımanın vites kollarından yana şikayetler vardı ve birçok kişi aftermarket shifterlara geçti. 2015 kasada ise geliştirildiğini söylüyorlar sorun yok gibi.
Atmosferik olarak devam edenler komple bolt on, cobra jet emme ve egzantrikler ile 490-500 whp görebiliyorlar.
Diğer yandan Hellion twin turbo ile 900 whp civarı aldılar.
https://www.youtube.com/watch?v=pku3dLg-zZ4
Bana kalırsa 2015 5.0 için long tube headers, filtre cat back ve yazılım gayet güzel olur. Bikaç sene içinde motor gücü arttırılacak ve 10 ileri otomatik şanzıman getirilecek gibi dedikodular var.
ford gitsin kasalı kamyonet yapsın spor araba ile ne işi var çözemedim hala neyin kafasını yaşıyor olmuyor olmuyor olmuyor :D
Yeni focus rs ölmeden sahip olucağım araçlar listesinde ilk sıralara yükselidi çok hoş olmuş ya aşık oldum resmen :)
Önce MK6 Golf R , sonra geçiş olarak Focus RS istiyorummm :D
Drift mode koymuş adam daha ne yapsın ;D
100 sayfa olursa typeR dan iyidir.