Fuardaki son fotolarını çok beğendim, yakışıklı bir araç olmuş bence...
Fuardaki son fotolarını çok beğendim, yakışıklı bir araç olmuş bence...
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
yesilden sonra cok cekmiyor ama 4x4 olmasi cok iyi olmus ) on tamponda cok fazla siyah plastik var (( Onlara bir seyler yapmak lazim..
Foto yu ilk gördüğüm de ford ka rs sandim![]()
5lt ti-vct motorla ilgili yorum alabilir miyim? Ya da genel olarak yeni mustang gt yle ilgili?
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
2011 Mustang lerde çıkmaya başladı, Coyote diye geçiyor. İlk versiyon 412 hp idi, sonra sırasıyla 420 hp 2015'te de 435 hp'ye yükseltildi. BOSS 302 versiyonlarında 444 hp üretiyor emme manifoldu falan üst devir için uygun.
Şanzıman olarak 6 ileri MT 82 ve Otomatik 6R80 ile geliyor. Performans olarak otomatik şanzımanlar drag ve rollingde daha başarılı ve yüksek güçlere de dayanıyor. 10 saniye koşan otomatik araçlar var bu şanzımanlarla. S197 kasada gelen MT82 şanzımanın vites kollarından yana şikayetler vardı ve birçok kişi aftermarket shifterlara geçti. 2015 kasada ise geliştirildiğini söylüyorlar sorun yok gibi.
Atmosferik olarak devam edenler komple bolt on, cobra jet emme ve egzantrikler ile 490-500 whp görebiliyorlar.
Diğer yandan Hellion twin turbo ile 900 whp civarı aldılar.
Bana kalırsa 2015 5.0 için long tube headers, filtre cat back ve yazılım gayet güzel olur. Bikaç sene içinde motor gücü arttırılacak ve 10 ileri otomatik şanzıman getirilecek gibi dedikodular var.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
ford gitsin kasalı kamyonet yapsın spor araba ile ne işi var çözemedim hala neyin kafasını yaşıyor olmuyor olmuyor olmuyor![]()
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Drift mode koymuş adam daha ne yapsın ;D
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
100 sayfa olursa typeR dan iyidir.
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)