Genç irisidir o :hehe::hehe:
Printable View
Ününe ün katar başka bişe olmaz.. Yaltakçılarının salyaları daha çok akar artık..
boyle sevılesı arkadaslardan dolayı temde bılmem nerde trafıgı tehlıkeye sokacak makas atanları tespt edılıp ceza kesılmesı gereklı ama bu sevılesı arkadasın durumu farklı ego tatmını
Ünal Turan bir yaşam biçimidir, 200k takipçisi var adamın şaka gibi :D
Kişiyi tanımam etmem fanboyda değilim ama üzüldüm açıkcası kendimi birden onun yerinde görünce kötü bir durum. Bu arada forumda ne kadar çok kurallara uyan insan varmış onu anladım :)
elemanın profiline girip yorum yapanların yaş ortalamasına şöyle bi baktım.yorum yapmaya gerek bile yok adam ı tövbe haşa tapıyorlar nerdeyse.bence çok çok iyi olmuş keşke güzel bi ceza alsa ki gene akıllanmaz böyleleri.benide topa tutmaz inşallah müridleri :D
aslında 18 yaşından küçüklerin internet kullanımını yasaklamak lazım :D :D
Arkadaşlar sevelim sevmeyelim. Adam trafikte tehlikeli hareketler yapmış. Kimseyede gelen bir zarar yok. Bu işin zaten trafik yasasında bir karşılığı var 300-400 tl ödeyip gidebilmeliydi. Ana habere çıkarıp adamın 2 yıl hapis cezası alması için Emniyet müdürünün çaba göstermesi sadece ve sadece kendi kişisel reklamı ve ego tatminidir.
Çoğu zaman aracımıza çarpıp kaçan adamı zar zor yakalalatıyoruzda allah aşkına adamı nezarete dahi almıyorlar. Haksızlığın bukadarıda olamaz.
Yarın bir rolling videonuzu arkadaşınız youtubedan haber ajansına göndersinde bakın bakalım siz nerelerden umut umar hale gelirsiniz polis kapınıza dayandığında
https://www.facebook.com/video.php?v=871960502855980
Pişman mısın dediler.
2 sene hapsi istenene illa 2 sene verilmez 2 yıla KADAR. kaldıki 2 yıl verseler 3/2 yatar buda 24 ay da 16 ay yapar. 12 ay denetimli serbestlikten yararlanır 4 ay için de hapse koymazlar paraya çevrilir yada infazının geri bırakılmasına gidilir.. yatmaz yani.. yaralama dan 16 ay yatmış ve 1 yıl denetimli serbestlik de olan biri olarak söylüyorum. yarı hukuk cu olduk içerde :D
Farzet ki...
Bende diyorumki benim araçlarıma 3 defa çarpıp kaçma oldu. Ben adamların ifadesi alınması için bile karakola getirtemediğim oldu. Malıma kast olmuş. Hatta birinde yolda kaza yaptık, canımızada oldu. Adam en fazla ceza yedi oda 170 tl. Geri kalanda sigortalar halletti.
Şimdi bu alıkonulan şahıs bundan fazlasınımı yaptı??? hayır. Açsak hepimizin roll videosu, makas videosu vs var. Tutsam herhangi birnizinkini bir kanala göndersem ve şikayetçi olsam bunun önünü alabilirmisiniz?
Haksızlığın ağababası var. Biraz konuya ciddi bakalım, herşey taşak değil.
bu abecı adam ve abecı seven kıtlesı gereksızler takımı resmen cok cokkk asırı bos vaktınız varsa facede foto altındakı yorumları okuyun zeka yoksunları neler neler yazmıslar
http://i.hizliresim.com/LYR641.jpg
Şu çocuğun yorumuna baksanıza böyle birşey ne gördüm ne duydum ben. Adamı hayatlarında bir kere görmemiş tanımamış ama sanarsın 40 yıllık ahpabı ulan o zehiri kullanan zaten bu şahıs hepimizinde tahmin ettiği gibi boş kafayla yapılacak şeyler değil adamın bir ortama girdiğindeki ilk lafı selam değil yok mu birşeyler ? daha nedemek gerekiyor :)
Türkiye'de zaten bunlar iki gün sonra unutulur.Cezası da olmaz insanların canının yandığıyla kalır herşey.İnsanlar hayallerindeki arabaya binebilmek için sabahlara kadar çalışıyorlar.Ama gelip birisi yolda sebepsiz bir yere araca vuracak ve o emeklerinin karşılığını hiç edecek ayrıca bunun cezası olmayacak.Basit bir düzenimiz var diye düşünüyorum.
fanları parayı toplayıp öder artık
Tago abi +1
bahsi geçen kişiyi tanımam, bu sebeple şahsıyla ilgili olumlu-olumsuz bir şey diyemem.
ülkemizde bir çok şeyde olduğu gibi, trafikte oldukça düzensiz.
bu şahsın videodaki hareketlerini, eminim aklı selim olan hiç kimse tasvip etmez.
lakin trafikte daha büyük sorunların olduğunu düşünmekteyim.
Hafriyat kamyonları, makas atan şirket araçları, moto kuryeler, on numara yağ yakan ağır vasıtalar vs..
liste uzar gider, ancak değerli emniyetimiz nedense sadece modifiyeli araçların kusurlarını görmekte,
bu olay malesef ki hepimizi etkileyecek...
Ehliyetine geri verilmemek üzere el koyulmuş. Bunu yeni duydum böylesi daha iyi olmuş.
Tanımam etmem şahsı fakat bir kaç kare fuarlarda ve toplantılarda denk geldik.
Orda bile yoğun ilgi gören biriydi.
Yaptığı hareketleri onaylamıyorum, doğru sayıcak bir harekette değil.
Trafikte annemiz babamızda olabilir ve telaştan kazayada sebebiyet verebilirdi.
Yinede geçmiş olsn Ünal Turan'a, umarım bir ders olmuş olur
hızlı koşan atın boku seyrek düşüyor
Modifikçi serbest bırakılmış fan ları kurtardı galiba
+1 Tago
Bende adami sadece yaptigi arabalardan bilirim ne gormuslugum var ne birsey ama usta haksizliginda daniskasi var yaptigi hareketler tamam yanlis ama herkes yapiyor trafikde keske boyle seyler olmasa
He butun tehlikeli hareket yapana 2 yil hapis vericeklerse amenna ama bu sekilde olmasi bence tamamiyle haksizlik
Bu ve bugibi olaylarda bizlere arabasina deger veren modifiyeyi sevenlere patliycak baska birsey degil
ceza güzel, uygulama yanlış. herkese yapmalı birini gunah kecisi ilan edip ona herseyi bahsedip ibret vermek sacma olmus.
Sosyal medyadada bu adama ün yapmisti demek gozlerine batti
eeyyy bunu olabilir gören beyinsizler......böyle birisi sevdiklerinize zarar verse ne yapardınız
bence çift ceza verilmeli hem yaptıklarına hemde ne yapmaya çalıştığana makas mı drift çabası mı anlayan var mı ?????
bu internetten nefret ediyorum o karikütürler fıkralar hep hayal ürünü sanırdım....
Yapılan muamele tamda yerinde az bile bence ama daha önce benzer sebeple alınan kişiye ne oldu?Para cezası ver de vam et.Niye peki?
ehliyete ömür boyu el konulması güzel olmuş
Proflindeki yorumlar efsane taksimi yıkarız, bağcıları yakarız :))
Şu sosyal medyaya bakıyorum da çoğunlukla bir şeye inanma, onu herşeyden üstün görme, fikirlerini katıksız kabul etme...
Beyin bedava arkadaş kullan şunu ya! Sorgula! Model aldığın kişiye bak?
Gerçekten çok üzülüyorum özellikle de yeni gelen nesile kimi castin bibır der tapar afedersin p*kunu yer kimisi de Ü.T arkandayız der.
Bu ve bunun gibi trafik apaçilerine gerek toplumda gerekse forumda yüzde yüze yakın oranda tepki oluştuğunu görmek gerçekten sevindirici..bu tipe destek verenlerde hemen hepsi 10-16 yaş grubu ergen kardeşlerimiz zaten,biraz daha büyüdükleri zaman akılları başlarına gelir onlarında diye düşünüyorum
Drift akademisinde hoca olup caddelerde yanlayanlar elit bunlar apaci... herkez igneyi once kensine batirmali
Çoluk çocuk tapıyor resmen bu adama ne varsa artık.
Trafikte bu hareketleri yapan herkesi kınıyorum. Umarım masum bir vatandaşa bir gün zarar vermez bu ve bunun gibiler.
Akan trafikte direksiyon çeken bütün herkes bu adamla aynı kefededir benim için. Hala yok siz rolling yapmıyor musunuz diye soruyorsunuz. Çok ilginç gerçekten.