öyle bi troll yapsak bile bunlar toplandığı sayı kadar yine bişeyler yapmaya çalışır başardıklarını zanneder :D
Printable View
öyle bi troll yapsak bile bunlar toplandığı sayı kadar yine bişeyler yapmaya çalışır başardıklarını zanneder :D
Sarı Jetta deyince nedense aklıma birden Sarı Tutku geldi. ankaralılar iyi bilir Sarı Tutkuyu :D :D
Troll org yapalım yönetim silsin mesajları ben varım etkinlik sayfası bile kurarım :D
Bende incide paylaşırım böyle böyle troll var diye :D
konuyu saptırmayalım arkadaşlar :D
sarı tutku :D türk pavyon star :D
pavyona da mı gitmeyeg :D
saptırmayın konuyu
Bir yorum daha... Sırf bunlar yüzünden bulunduğum yaş aralığından utanır hale geldim.Allah akıl fikir verir inşallah en kısa zamanda.
Alıntı:
Gidip harun taştanda para var diye yakalamak yemiyor tabi sivaslı ya hemen doğuldur odur budur diye girerler bir kere biz sizi takmıyoruz ''İmam Gazlarsa Cemaat Yanlar'' ne oldu oda trafiği kesti ünal turan yolumu kesti boş yerde yapıyor akıl ve ruh sağlığıymış sizin ruhunuz bozuk önce gidin bonzaicileri yakalayın arabada içip millete vuranları yakalayın '' Harun Yanlarsa Ünal Gazlar''
Ya Sivaslı demiş doğulu demiş ahuahauh :D
Aslında bizde forumda konuşarak ona prim kazandırıyoruz :)
iki gün sonrada biz bu ülkede modifikasyon ilerlesin diye ne cefalar çektik narası atılır.
bunun bir adım ötesi profesyonellik zaten.
bakınız; https://www.youtube.com/watch?v=vaeF-qxJAFY
o nasıl bir kadın eli yaaa :D asdasdfsdaşflkjdjk :D
Reyiz ağır apaçi o arabalar ne Ya 1.4 hondayla vites küçültüp havaalanına 2 dakikada gideceğini düşünüyor enteresan valla
Reklamın iyisi kötüsü olmaz bu olayın tamamen reklam amaçlı bence adam tv sayesinde daha çok hayran topladı
Reyiz ulusa seslendi.
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
tam ben eklıyordum .adamı bide seyfullahı takib ediyoruz artık :)
yarılmamak elde değil ya.tamam sen ayrı bi kişiliksin ok ama hayran kitlende asıl problem
Reisimiz yanlız değil,nolursa olsun destekçisiyiz,yaşasın ünal turan yaşasın arabacılık yaşasın eyüp sabri tuncer
ulan tv'deki haline bak evde çektiği videodaki haline bak :D
evet zirvedesin ama magandalığın, hanzoluğun zirvesinde.
Ne dediler;
Zirve tek kişiliktir dediler :D