@zazy @stak67 Vento'larda durum nedir ? Parçaları Golf kadar kolay bulunabiliyor mu ?
Golf kadar karışık mı donanımı, ayrıca olması gereken fiyat aralığı nedir ?![]()
@zazy @stak67 Vento'larda durum nedir ? Parçaları Golf kadar kolay bulunabiliyor mu ?
Golf kadar karışık mı donanımı, ayrıca olması gereken fiyat aralığı nedir ?![]()
MGY adama mk3 aldırır valla![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Deniz soylemis zaten. Karoserde farkli olarak on kaput panjur ve farlar bide arka kisim var. Baska bir fark yok. İc aksam motor yuruyen hersey golfle ayni. Arka stoplar zor diyorlardi ben almadan ama istanbul esin ticarette 5 takim var. Simdiye kadar sikinti cektigim hicbir parcasi olmadi.
Bu 1.6 AFT motor nasıldır peki ? 2.0 ABF'ler gibi sağlammıdır ? Bide Pololarda da kullanılıyor bu motor sanırım ve pololarda gaza basıldıgında 3k devir aralığında patırdama sorunu oluyor diye biliyorum bununla ilgili bilgisi olan varmıdır ?
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
bizim İSTANBUL tayfa olarak piyasa (extra 1-2 araç hariç) hiçte iç açıcı değildi. Mk2 kasa güzel yanlış hatırlamıyorsam gri idi senin araç;sonradan 68 plaka forumdan biri arkadaş alıp 1.8t motor koydu;şimdide satılık. Yazdıklarında haklısın mantıklı fiyat yazmışın mk2ler için mantıklı fiyat en fazla 9dur.
![]()
Vento'nun camları düşebiliyor demişlerdi,önemsiz sayılır ama yine de yazalım.Temiz bir dizel denk gelse ah!..
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
AFT motoru 2. kez kullanıyorum. İlk kez 98 model polo classicte kullanmıştım. 85.000KM'de aldım ve 96.000'de sattım. Hiç tüp takılmamıştı. Benzinli kullandım bende ve performansı yeterli geliyordu o zamanlar. Şimdi ventoda kullanıyorum. Yakıt olarak LPG'de inanılmaz değerleri yakaladımgazı 2.10'dan alıyorum ve km'de 21 kuruş yakıyorum şehir içi. Sağlam diye de düşünüyorum. Çünkü şimdiki aracım 308.000 km oldu ve hala motor yapılmadı. Patırdama problemini gaz kelebeğinden yapıyor olabilir. Ben iki arabamda da yaşamadım.
Bende düşünüyorum MK2 yada MK3 ama 2ler biraz yıllandı artık.Metal yorgunluğu felan derken sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. 1997 MK3 sportline iyi bi tercih gibi duruyor şuan için ama bakalım araştırmaya devam![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)