franchise alınca bitmiyor ki.
mağazayı yapmakta bi 100-150 tutar.
2liraya satılan ojeylede o para geri kazanılmaz.
Printable View
en güzeli çinden ufak tefek şeyleri getirmek bi arkadaş yazmış sadece kumanda getirerek kar edilir. Ama detayları kuralları ithlat işi biraz zordur karı yüksektir
Ne is yaparsaniz yapin franchise sozlesmeli calismayin
ben olsam borsaya girerdim illa çalışılacaksa güzel bir yere güzel bir cafe açılır
Iki uc tane vti, guvenlik paketli ies, tayyar ve/veya s2k alin.
Niye daire satilip is yapiliyorki kredi cekip yapmak daha mantikli degilmi abiler ? kendi kendini oder
bugünlerde güzel ambiyanslı spor salonları çok rağbet görüyor en azından instagrama foto atmak için. benim spor salonunun 170 maliyeti var..
Eğer zarar etmeyim kazancım yavaş yavaş yerine otursun diyorsanız daire al-sat ile başlayabilirsiniz . Zaten limit tam 200 değil demişsiniz belki zorlayabilirsiniz diye düşünüyorum , kötü bir yatırım yapmamış olursunuz sıfır ya da ikinci el mevkiisi güzel bir daire bizim ülkemizde her zaman para kazandırır.
çevrenizde hiç yapan varmı bilmiyorum ama truzime çalışabilirsiniz. Sıfır bir midibüs, siprenter alıp, sabit kar ile bir şirkete bağlayabilirsiniz. Yakıt vs şirkete ait oluyor, siz aylığınıza bakıyorsunuz. Ekstra olarak bahşişi var birde. En güzel yanıda çok zevkli bir iş olması. Genelde gece araç kullanmazsınız, taşıdığınız insanlar kaliteli insanlar olur. Tabi sektör dışardan biri için ha diyip girilemeyecek bir sektör iyi araştırmak, çevre lazım biraz. Beni tutmasalar şu hayatta yapmak istiyeceğim tek iş.
Benim bacanak beylikdüzünde franchise restoranını devrediyor. 150-200 TL bir şey istiyordu. İstersen mesaj at numarasını veririm.
cebine 5 milyar koy ukraynaya git..ne eksik bak..restaurant cafe steak house artık neyi eksikse öyle bi iş yap..yada inşaat..ama türkiyede değil ukraynada..adamlarda çok eksik var ülke çok geride türkiyeye kıyasla.