Us plug olarak aldım özellikle eu plugda mavi 10 dolar pahallıydı fişini ceviririm dedim onun dışında fark oluyormu zaten sj4000 adaptörü ve bataryası alıcam ayrıca almasamda usb kablo ile giriş oluyor şarj adaptörünün üzerine usb şarj kullanırım diye düşündüm başka bildiğiniz fark varmıdır
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Herkese iyi akşamlar. Telefonumun kadranı komple çekmesi için aparat arıyorum. Direksiyona takılanlardan değil ama. Direksiyonun önüne bağlananlardan. Bilen, duyan varsa çok makbule geçer![]()
Beyler birşey sorucam. SJCAM SJ4000 wifi kullanıyorum. Çok memnunum. Fakat bataryayı her değiştirdiğimde güncel tarih en başa (01.01.2014) e dönüyor. Bunun bi çaresi çözümü var mı acaba ?
Yaklaşık 7-8 ay önce xiaomi yi aldım gayet memnunum tavsiye ederim. Örnek olması açısından fotoğraf ve videoları eklerim müsait bir zamanda
gearbest 22 sinde verdigim sipariş bugün elime ulaştı 60 kuruş gümrük parası ödedimilk izlenimlerim fiyatına göre ürün güzel detaylı çekimleri buraya paylaşacagım ilerleyen günlerde
Arkadaşlar,
SJCAM 5000+ Wi-fi kullanan var mı aramızda ?
Önerir mi ?
TR distribitöründen mi almak mantıklı, gearbest vb bi yerden mi almalı ?
Loading...
ben kullanıyorum gayette memnunum cihzdan wifi olmazsa olmazı
kendi cihazımı satıyorum düşünrsen gopro almak niyetindeyim
Peki arkadaşlar biyerde okudum şimdi, bu Sjcamlar gümrüğe falan takılıyormuş 75€ bedel falan ödüyormuşuz..
Doğru mudur ?
arkadaşlar merhaba elimde SJCam ın 4000 wifi li modeli mevcut dünden beri bir kaç çekim yaptığımda halde sesi çok boğuk geliyor arka plandaymış gibi acaba sorun nerden kaynaklanıyor ???
YouTubeDR.ECU
Arkadaşlar xiaomi yi için monopod alacağım ama orijinali 27 dolar. Daha uygun fiyata bulabilir miyiz tuşlu olandan
Fazla kullanmadığım hatta çok az kullandığım sj4000 wifi'sız modelini ve full aksesuar ( hiç kullanılmadı) 200 tl ye vereceğim.Almak isteyen olursa pm atsın.Sıfır'a yakın tertemiz cillop gibi.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)