sj4000 wifi aldım, sualtı olsun gün içinde olsun aksam olsun video kayıt kalitesi oldukça başarılı. Fotoğraf Cekimi de güzel ama sorun bende mi bilmiyorum, wifi ile tabletten çekince fotoğrafı kalitesiz oluyor. ama genel olarak bakarsak fiyat performans olarak kesinlikle değer.
ayrıca, şu sıra xiaomi yi arşatırıyorum, yanında aksesuar gelmiyor olması düşündürüyor beni. vantuz, waterproof case ve bisiklete bağlama aparatı nı lazım sadece. harici olarak satıldığını görsem yine düşünmicem.
Aradıklarının hepsi var.
Xiaomi Yi Best Deals + Free Shipping | GearBest.com
Örnek olması açısından SJCAM logosuz SJ4000 wifi modeli ile bu hafta su altında çektiğim fotoğraf arkadaşlar.
Bu da hava bulutlu iken çektiğim fotoğraf
![]()
Xiaomi yi, sj4000 e göre baya iyi bir cihaz. Yeni alacaklar için ek bilgi olsun.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Xiaomi'ye ilk bende niyetlenmiştim ön siparişteyken 94$ etiketi vardı. Şimdi 68$ olmuş
Zaten elimde SJCAM var bir tek waterprof'u kullandım fazla aksesuar zaten kullanmıyorum. SJ'yi satarsam alıcam bende.
1. hepsi geliyor içinde a dan z ye aşağıda da link paylaşıyorum kayıt 1080 de gece çekimi - Olabilecek her parçayı koymuş adamlar kutunun içerisinde. Go pro alırken bunların hepsi extra para..
https://youtu.be/wQxjgHfPwO0
Bu da gündüz gözü ile ;
https://youtu.be/exrvyOF2hL0
Sj4000 ile xiaomi arasında kaldım ben de, bazı xiaomi'ler sorunlu çıkıyormuş diye okudum yoksa direk alıcaktım ama sj4000e göre de çekim kalitesi cidden iyi, ben uzunyola giderken yolları çekmek için alıcam açıkçası bu kamerayıSorunlar hakkında bi bilgisi olan yazbailir mi bu sorunlar binde bir mi oluşuyor yani yoksa çoğu xiaomi'de var mı yoksa ?
Xaomi aldım ilk görüşüm baya iyi. Ki elimde bir kaç tane gopro'da var. Satmak için aldım gerçi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Dün söyleseydin bunu aliexpresste ki Puhui kampanyası vardı. %30 civarı indirim alırdın SJ4000 wi-fi'li modelde.
Aparat'a para vermem dersen, çekim kalitesi olsun ses az alsın dersen SJ, ama kaliteli olsun, aparatta alırım gerekirse dersen Xiaomi. zayomi aparatsiz geliyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)