ben hala goprodan yanayım ama sonyde telefon için app vs var mı ?
ben hala goprodan yanayım ama sonyde telefon için app vs var mı ?
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Telefonlarda daha kaliteli foto çekmek için elimde sony qx10 lens var android ve iosta kullanılabiliyor isteyen varsa mesaj yoluyla ulaşabilir
bende balayında dubaiye gittiğimde go pro alacaktım. ama sonyi görünce bütün fikrim değişti. sony actioncam HDR-AS200V kullanıyorum. zeiss tessar lensli, HD video çekimi yapıyor. 4k çekeni ile arasında 100$ fark vardı,sonradan almadığıma pişman oldum. ama benimki bile efsane video çekimi kalitesine sahip. ara yüzü türkçe, iphone aplikasyonu çok kullanışlı. go pro almamamın tek sebebi,herşeyinin opsiyon olması. sonyde 5mt lik housing, suda batmaması için balon aparatı, büyük ırk köpek kamera bağlantı aparatı,sörf tahtası bağlantı aparatı, bisiklet gidonu bağlantı aparatı,vantuz,kask aparatı,düz yüzey monte aparatı,açı aparatı,yanında da sony action cam ile wi-fi bağlantılı saat (kamera ekranını gösteren) hediye geldi. sadece içinden çıkan data kablosunu beğenmedim. blackberrynin kablosunu kullanıyorum. pili çabuk bitiyor. yani aralıksız 1 saat kamera çekimi yapınca pil tamamen boşalıyor. sadece yedek pil almayı düşünüyorum. su altı,araç dışı bağlantıda rüzgar sesini kesmesi, housing olmadan kullanıldığında bile suya karşı koruması olması bunlar gerçekten artıları. karanlık çekimide hiç fena değil. ben dubai mallda sony mağazasından bunu türk parasına göre 1.100tl civarı bi paraya aldım. full içerikli paket. Tr de kampanyalı sitelerde de en ucuz 1.100 tl ye buldum fakat paket içeriği çok az. ben alacak olanlara tavsiye ediyorum.
Kardeşim bn surekli aliden alıyorum değişiyor 11 günde gelen oldu 21 günde ve hepsini ücretsiz kargo ile free shipping ile gönderi işaretliyorum 2 gun önce kargoya vermis satıcı bakalım bekliyorum ck araştırdım bunda karar kıldım ciddi anlamda go pro here 4 black kadar var bn inanmamıştım you tube de karşılaştırma videolarina baktm hepsinin yi ck başarılı
xiaomi yi kullanıcısı olarak şöyle bi tecrübemi daha aktarayım.
ortam ışığı zayıf olduğu zaman makine aptallaşıyor. görüntü kalitesi düşüyor. kapalı alanda cektiğiniz videodan pek birşey beklemeyin. ama gün ışığı altında çekilen videonun go prodan pek farkı yok. genel anlamda iyi, memnun eder. ama cok beklentisi olanlar üzülür. su altında ise cok başarılı. ses olarakta başarılı. hatta suyun altından cektiğim videoda suyun üstünde konusan kişileri net kaydetmişüstelik housing ile . velhasılkelam kameradan cok memnunum. ama bi go pro değil. kesinlikle kıyaslanamaz. paranız varsa go pro yoksa xiaomi yi
![]()
bende 2 haftadır araştırıyorum ilk önce go pro hero almaya karar verdim daha sonra hero3 ile arasında 200 tl var onu almaya karar verdim bakalım denicez![]()
SDR GARAJ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)