Bu aralar aksiyon kamerası almayı düşünüyorum.gopro hero4 black çok pahalı 1000-1100 civarı sony hdraz1vr ve as100 vr sıfır olarak var.ikinci elleri 750 civarı.kullanan varmı bu kameraları go pro ile arasında uçurum varmıdır?
Bu aralar aksiyon kamerası almayı düşünüyorum.gopro hero4 black çok pahalı 1000-1100 civarı sony hdraz1vr ve as100 vr sıfır olarak var.ikinci elleri 750 civarı.kullanan varmı bu kameraları go pro ile arasında uçurum varmıdır?
uçurum varmıdır demiyelim , lens, renk çekimi çok iyidir
aksesuarlarına bak işini goruyorsa sony iyidir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
mrbars nickli Baybars abi gaza getirdi beni sj4000 sipariş verdim ebay'den...Kullandım,gördüm,test ettim cidden parasına göre çok iyi bir makine.
Hiç düşünmeden alın.Tek eksiği sesi çok iyi almıyor.Görüntü 10 numara.
Deneme amaçlı video çekmiştim.
Link
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Bu videoyu tamamen aşağıdaki linkten aldığım kamera ile çektim. Fiyat performans olarak çok başarılı, tavsiye ederim.
http://www.ebay.com/itm/WIFI-wireles...:X:AAQ:US:1123
Aliexpress de kargo suresi ne kadar suruyor ?
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
Sjcam alacaklar çok fazla sahtesi var dikkat edin, sahtelerin lensleri problemli olabiliyormuş. Ayrıca Sj4000 yerine Sj5000 alın biraz daha ekleyip, lensi daha kaliteli ve ses kaydı da nispeten daha iyi.
YouTubeDR.ECU
Go pronun kumanda pili çok çabuk bitiyor. Sanırım değiştirilen birşey değil. Ne yapmak gerekli?
uluslararası garantili sony cihaz buldum..bu cihazı alsak bir sıkıntı olduğunda sony ye götürsem garantiden servis görürmü.bir geçerliliği varmı?
Sjcam M10 aldim 2 aydir kullaniyorum cekim kalitesinden vs cok memnunum ama pili cok cabuk bitiyor. 1 saat cekim ya yapiyor ya yapmiyor. 900 mha pil var icinde konu ile alakali cekim suresini uzatacak tavsiyelere acigim.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)