Sj4000 ve üstü modeller iş görür, tavsiye edilir.
Geçen sene forumdan iki kiliye sj4000 wifi satmıştım çok memnundular.
Printable View
Sj4000 ve üstü modeller iş görür, tavsiye edilir.
Geçen sene forumdan iki kiliye sj4000 wifi satmıştım çok memnundular.
1 hafta önce GoPro Hero3 Black edition aldım.Fakat cihazda ki ufak bir sıkıntı yüzünden geri iade ettim.Tekrar go pro bakıyordum fakat son anda kararımı Sony As100v yönünde değiştirdim.Kesinlikle ve kesinlikle harika.Bence goprodan çok çok üstün.Düşünenler olursa kesinlikle sony düşünün. Bu arada sayın adminim Tholl-ga tişikkirler sipirmin :* :):):)
sj 4000 kullananan arkadaşlara bi sorum olcaktı.cihazi yeni kullanmaya başladım.herşey güzel hoş ama video çekiminde sorun yaşıyorum.4 gb hafıza kartı koydum.20 sn civarı kadar video çektikden sonra ekran kapanıyor ve çekim duruyor.istediğim uzunluk nasıl video çekebilirim yardımcı olurmusunuz?
Evet korktuğum oldu gümrüğe takıldı :) Adresime bir yazı gelmiş, içeriğinde "adınıza RB0020.. barkod numaralı koli gelmiş olup gümrük muayenesinden geçeceğinden ambarımıza alınmıştır. Bekleme süresi 7 gün olup bizzat gitmem gerektiği aksi halde yurtdışına iade edileceği" yazıyo. İkitellideymiş bu yer. Şimdi ben gitmezsem geri gönderecekler anladım da gidersem ne olacak vergisini mi ödetecekler bana teslim mi edecekler hiç böyle bi durumla karşılaşan var mı aramızda ?
git git
bu ne diye soracaklar sanki bilmiyorlarmış gibi
kendime hobi olarak kamera aldım dersin
ödersin gümrüğünü 3-5 tl bişe tutar alır çıkarsın
haaa, sıkıntılı birine rastlarsan 100 bin dolar da ödesen alamayabilirsin
böyle garip bir gümrük kanunları var bu ülkede
ayarlardandır heralde
önce resolutionu 720p 30fps yap
video lapse off
capture mode single
cyclic record off
auto power off
screen savers off
artık kapanmaz heralde
bende yeni aldım
ama ses kaydı çok düşük ve arka planda hissss sesi var, kayıt boğuk
acaba hepsimi böyle
keşke bir örnek koyabilsende kıyaslama yapsam bende
mesela 1 metre uzaktan konuşma sesi kaydı?
tabi makina su geçirmez kapta olmayacak
beyler bu sj400 ü yurtiçi veya yurtdışı orjinal nerden buluruz çok fazla sahtesi var diyolar var mı tavsiye edilicek bir satıcı
gümrüğe takılması gözümü korkutuyor zaten mesai saatinde gümrüğe gitme şansımda yok.
Türkiye'de hatta mümkünse İstanbul'da orjinal SJCAM ürünleri satan bir yer bilen var mı?
Arkadaşlar bende meraktan Polaroid Cube aldım. Gündüz çekimlerinde video ve fotoğrafta şahane. Akşam çekimleri için biraz ayar istiyor ancak Cube.app programında bug var, çalıştırıp ayar yapamadım. Başka marka action cam kullanmadığım için, karşılaştırma yapamam ama youtube videolarından çekimlerini izleyebilirsiniz. Ben şahsen beğendim, taşınabilir hoş bir alet.
Abi ses konusunda çok iyi değil sj4000 hatta bildiğin kötü. Aracın dışına bağlanırsa tabiiki ses iyileşecektir su geçirmez kap da olsa bile ancak normal çekimlerde sesi çok zor alıyor. Ben genelde pek kafama takmıyorum hani örnegin bir istanbul gezisi yaptım geçen hafta ses kötü baktım olmayacak müzik ekleyerek efect vererek öyle kafama göre birşey yapıcam.
Sj4000 ciler.
Kayidi izlemek istedigimiz zaman tv ye telefona falan baglayinca video izleniyor ama ses gelmiyor.Desteklenen bir bicim degil falandiyor.Napmak lazim bilen varmi ?
appstore da wish diye bi App var.. ordan alışveriş yapan varmı? 1 tane saat aldım 4 dolardı yeni üyelikde 5dolar hediye kartı verdi.. Sadece kargo parası ödedim.. Hala yolda :D
gopro studıo nerden ındırebılırım
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...96454550/detay
orjinal mi acaba var mı bilen
3 Aydır SJ4000 wifi kullanıyorum .SJnin piyasada bir çok klonu var, orjinal on-off tuşunun altında sj4000wifi ve cihazın alt köşesindeki SJCAM yazısından ayırt edebilirsiniz. Kaliteli videolar kayıt etmek için Class10 sınıfında bi micro sd kart kullanmanız gerekli.https://www.youtube.com/channel/UCTO...KH5JMAw/videos Videolarımı seyredebilir fikir edinebilirsiniz.
Bugün siparişimi verdim. Yanına'da vantuz aldım ekstra olarakta hediye çanta istedim.
http://www.aliexpress.com/store/prod...684922889.html
http://www.aliexpress.com/store/prod...744161930.html
Hazır 91$ fiyatı varken burdan almak daha mantıklı. Satıcıya üzerine hediye yazmasını veya düşük fatura yazmasını isterseniz adresinize kadar sıkıntısız gelir.
Ben bunlarla uğraşamam gümrük falan diyen olursa da siparişte ki ürünümü satarım :)
vantuz alıcam bende ama korkuyrm arabaya yapıştırmak amaçlı kalıtelı vantuz nerden alabılırm
90 100 dolarlık şeye 400 lira vermeye ne gerek var, aliexpressten sipariş verebilirsin gelsin kapına 2-3 haftaya.
B16 nın eklediği linkteki adam güvenilir, orjinal satıyor ondan almıştım bende.
Ayrıca isteyen olursa sj4000 i satabilirim bende 5000+ almayı düşünüyorum.
bu videodaki kayıt sj4000 mi?
https://www.youtube.com/watch?v=9pWVxK4OkEU
Bugün Sony store'da çok uygun fiyata AS100V bulduğum için, artık benim için Gopro ile kıyaslamanın bir anlamı kalmadı ve Sony'den yana tercihimi kullandım.
Cihaz gayet güzel. Fakat menülerine alışamadım henüz. İlk defa kullanıyorum action cam belki ondandır.
Bir türlü çözemediğim nokta, micro sd nin içindeki kayıtları silmek için illaki bilgisayara mı bağlamamız gerekiyor? Cihaz üzerinden micro sd ye format nasıl atıyoruz?
Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bende bu kamera işlerine biraz meraklı olduğum için baya araştırma yapmıştım. Profesyönel bir amaç için kullanılmayacaksa benim kanaatim SJCAM SJ4000 alınması olur. Wifi olsa bile bence çok kullanılamayacağından boşa para ver eye gerek yok.
Alıcak arkadaşlar bence ebay ya da aliexpress ten SJCAM yazılı ürünlerden alsın 15-20 gün arası geliyor :)
Inanın action cam ler arasında at la deve kadar fark yok. Biz görüntüleri yanyana izlediğimiz için farklılıklar olduğu ortaya çıkıyor. SJ4000 bence tam bir f/p ürünü :)
şimdi bu Sj4000 iyi mi kötü mü?kimi ses kaydı çok kötü demiş kimi alınır demiş ?
Kardeşim, 399 Tl değil max sana geleceği fiyat bunun 200-250 TL / Biz aldık daha 10 üzerinden 7,5 8 i rahat kurtarıyor makina.. Motor da da kullandım çok fazla etkileniyor çekimde. bu arkadaş baya uçmuş anlayacağın..
Benim genel olarak bir sorum var ; Go pro 3-4 farketmez, çekim yaptıktan sonra wifi ile hemen telefona aktarabiliyor muyuz? Bir de aktarıyor isek çektiğin kalitede ki gibi mi geliyor yoksa düşüyor mu kalite? Iphone da mesela kare var foto var.. Kare ile çekersen mb daha yüksek foto ile çekersen daha düşük gibi.. Bilgisi olan var ve paylaşırsa çok manidar olur.. tşk.
Sony as100v almayı düşünüyorum bende ama kafamın bi köşesinde gopro duruyor hala sizce hangisinden yana kullanmalıyım tercihimi ?
Fiyatına göre çekim kalitesine göre düşünürsek alınabilir aldım ve kullanıyorum bana yetiyorda. Ama malzeme kalitesine ve mikrofon kalitesine dikkat edilirse alınmaz.Çin malı sonuçta biraz şans işi.Tabiri caizse "Fakir Goprosu" gibi yorumlanabilir.Bütçe sıkıntınız yok ise Gopro en güzeli.Öğrenci adamım Goproya param yetmedi SJ4000 aldım :D
http://www.aliexpress.com/store/prod...744161930.html
yetka'da bu vantuzun aynısından almış. Onun aldığı yer farklıydı bu linkte ise ekstra olarak araç şarj aleti veriyor.
hımm tamam, bende satıcıya küfür yazdım sizin cevabınızı bekliyordum göndermek için :)
demekki galaxy s2 imiş o video..
baksana çakılda yürürken çıkan ses bile çok net
genel olarak yazayım arkadaşlar
sj4000-wifi nin ses kaydı böyle nasıl desem kısık ve boğuk gibi
ama aynı ürünü kullanan kime sorduysam onlarda öyle
bu arkadaşın verdiği videolardan ses kıyaslaması yapabilirsiniz.
Arkadaşlar bende başıma gelen bir sorunu belirtmek çözümünü sizle beraber aramak istedim. Durduk yere kameramın önce alt tuşu basılı kaldı daha sonrada üst tuşu basmaz oldu.(Bu tarz tuş problemi yaşayan benim gibi birkaç kişi olmuş youtubea video atmışlar ama hiç tamir,çözümü ile ilgili video atmamışlar.)Dolayısıyla Wifi kullanamıyorum menüsünde rahat gezemiyorum kaydettiğim videoları ise cihazdan izleyemiyorum izlemeye kalksam da tuş basılı kaldığı için videoyu hızlandırıyor dolayısıyla hiçbir şekilde izleyemiyorum. Böyle bir durum başınıza geldi mi veya herhangi bir bilginiz varmı acaba ?
Cihazın içini açtım kabloların lehimlerine falan bakmayı denedim ama ***** cihaz çok küçük ve çalışma alanı çok dar olduğundan çok bişey yapamadım ama lehimlerde sağlam gibiydi.
Hero3+ Minimum silver edition olanı alın bikere alın tam olsun pişman olmassınız
sonuç:
sj4000-wifi (orjinal)
ses kaydı berbat-kalitesiz
almadan önce düşünün derim.
Gündüz çekim kalitesi konusunda Gopro ile eşit diyebilirim, baya bir kıyaslama videosu inceledim
Gece çekiminde Sony açık ara önde
Fiyat konusunda burada Sony 2 kat daha ucuz neredeyse.
Yazılımın pratikliği konusunda Sony. En azından Goprodaki gibi 6 saniye gecikme yok.
Aksesuar çeşitliliği konusunda Gopro önde.