Sen bana 4 teker ver,ne ıstersen yapayım ama teknolojı dedın mı dıken dıken oluyorum resmen...
Mesela Cupra ıle rekor vıdeosu Baybars olmasaydı omazdı. Mesela Serres'in rekorunu tekrar kırdım ama vıdeo yok mesela
Onceden ıphone u on cama koyup cekıyordum,herkes elestırdı...
Abi sen istesen onda bile rekor kırarsında
Go pro kullanımı en basit cihaz abi
Telefondanda kontrol edebiliyorsun abi
Youtube 1 saat zaman ayır yeter
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
GoPro Hero 5 Fiyatı - Vatan Bilgisayar
Fiyat kafa açıyor abi ama hakkını veren ürün
Yurtdışına çıkıyorsun ordan daha uygun düşürme şansın olabilir
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
action kamera işi birazda beklentiye gore şekilleniyor aslında mesela ben renk olarak sony daha başarılı buluyorum uzun suredirde sony kullanıyorum
hatta ve hatta stabilizasyon konusunda x1000 bile hero 5 den daha başarılı , go pro nun bence en başarılı yonu kendi housing i ile araç dışı çekimde ruzgar sesini daha az alıyor youtube de birsuru karşılaştırma mevcut aslında izleyip beklentiniz ile doğru orantılı olarak karar verebilirsiniz
sony x3000 biraz pahalı gelmese direk onu onerirdimde fiyat performans ürünü değil
go pro yu dr larda bile bulabilirsiniz piyasada en çok aksesuarı olan kamera kendisi zaten yada herhangi bir teknoloji markete gitsenizde alabilirsiniz
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yarın bakayım ozaman ama cama sabıtleme vs verıcekler degıl mı?
Sanırım cekımı herkes aynı yapar bana gore
Tek ıstegım su;kullanımı,ayarı ve youtube vs ye yuklemesı kolay olsun yeterlı benım ıcın. Yanı supersonik cozunurluk,muhtesem ses kaydı falan aramıyorum. Arac ıcınde cekım yapsın,kadran yol vs gorunsub yeterlı ıste...
Sonra mıllet utuyle mı cektın vs dıyor,yahu cekmem mucıze![]()
1 kere ayarını yapıyorsun sonra aç kapa yapıyorsun zaten extra bir ayara gerek yok , youtube vs için zaten özel birşey gerekmiyor kaydettiği format ile direk upload mümkün oluyor ,telefonla bağlanıp kontrol basit uygulaması var zaten
dış çekim yoksa araç için sony i de incelemenizi tavsiye ederim ozellikle titreşimleri yoketme konusunda çok daha başarılı
kutu içeriklerindeki aksesuarlar araç için uygun olmuyor ekstra kullanıcağınız ekipmanları aksesuar olarak alıcaksınız
ornek olarak sony aldığınızda bunu
SONY AKSİYON KAMERA İCİN VANTUZLU BAĞLANTI APARATI - Vatan Bilgisayar
go pro aldığınızda bunu tercih edebilirsiniz
GOPRO BAGLANTI PARCASI VAKUMLU - Vatan Bilgisayar
aksesuarda çeşit bol araçta kullanmak istediğiniz tarza gore orjinal dışında universal seçeneklerde bulursunuz
birde hafıza kartı için minimum 64gb luk xc ve hızlı kaliteli bir kart tercih edin
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Evet. Dome port alman lazım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Eken H9 Ve Eken H9r Kumandalı Wifi 4k Ultra Hd Aksiyon Kamera - n11.com
bu üründe sıkıntı yasayan varmı fiyat performans nasıldır
Yeni alacaklara aşağıdaki linki okumalarını öneririm.
EKEN, SJCAM, SONY, XIAOMI, GOPRO.. Hepsini test ettik.. Buyurun.. Karar sizin..
Xiaomi Yi 4K ve 4K+ kullanan var mıdır aramızda? Yaklaşık 2 senedir Xiaomi Yi kullanıcısıyım şu ana kadar hiçbir ses ve odak problemi de yaşamadım şansıma kameranın performansından da gayet memnunum ancak 4K ve 4K+'taki EIS özelliği ve özellikle dokunmatik ekran çok dikkatimi çekiyor. Kullanan var ise yorumlarını ve video/fotoğraf örneklerini paylaşırsa çok sevinirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)