Xiaomi yi modelini yazmak için girmiştim konuya, benden önce davranmışlar. Ben de bekleyişteyim yi için![]()
Xiaomi yi modelini yazmak için girmiştim konuya, benden önce davranmışlar. Ben de bekleyişteyim yi için![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Bunarada elinde sorunsuz gece goruslu 1080 yada daha net ıkıncı el fiyat ucmamıs kamera warsa alırım
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Almak isteyen varsa bence kaçırmasın. 82 dolar. orjınal SJCAM SJ4000 wifi, sitedeki birkaç arkadaşta bu kullanıdan aldı. Yarın sabah saat 10.00 a kadar 82 $ sonra yine 100$
http://www.aliexpress.com/store/prod...8.1998430369.1
ben sipariş verdim![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Bugün elime ulaştı. Gümrük 47 TL öptü beni. Cidden sesleri çok kısık alıyor ve kamera lensinin üzerinde pislik var. Puhui'ye yazdım resimleri gönderdim bakalım nedicek
Unutmadan söyliyeyim eğer almak isteyen olursa almasın. Üzerine biraz daha koyup GoPro alın. Resim kalitesi düşük ses kalitesi ise ondan daha düşük.
12 mayısda dubaiye gidiyorum. elektronik krizine gireceğim kesin. gitmişken gopro almayı düşünüyorum. fazla bi bilgim yok model ve özellikleri olarak. ne önerirsiniz?
www.honda-tech.com
Dubai için bakarsak, Hero4 Black 2,395 Dirhem, 1680 TL ediyor yaklaşık Gopronun kendi sitesinde..
Bu sitede de aksesuarsız Hero4 Black, indirim ile şuan 1699 Dirhem, o da 1190 TL civarına tekabul ediyor Serkan..
http://uae.souq.com/ae-en/gopro-hero...oth-7365498/i/
Kısacası elektronik fuarı zamanı almadıktan sonra uçurum fiyat farkı yok görünürde.
otto, levent
teşekkür ediyorum beyler.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sjcam sj4000 çekimi
Tamam fotoğraf kalitesi çok iyi değil ama parasına göre çok ama çok başarılı.
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)