User Tag List

Sayfa 27/47 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
876 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: Aksiyon kameraları hakkında Sony vs.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hem christmas hem de stok durumu etkilemiştir siparişini diye düşünüyorum şuan, benzeri dx siparişimde oldu 1 hafta eksik ürün temini bekledim kasım ayında

xiaomi yi almayı planlıyorum da açıkçası, yılbaşı geçtikten sonra bir nebze rahatlar diye düşündüm ben de, dönem sonuna yetişsin de fazladan edirnede onu beklememek için sormak istedim biraz da şans tabi ki, adresi alanyaya mı versem diyorum aslında ama..

dx son siparişimde bi kalem ürünümü eksik göndermişti, Allah'tan paypal ile ödemiştim de, bi maille paypal bütün paramı geri iade etmişti. son zamanlarda da zaten dx'in artık o kadar çok avantajı kalmadı benim gözümde, ebayda aynı şeyleri daha ucuza bulma imkanı oluyor.

alanya'ya verirsen normalden biraz daha fazla bekleyebilirsin ancak bu tür yurtdışı alışverişlerde küçük il/ilçe ptt memurları daha insaflı oluyor diye düşünüyorum.

berko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Go pro hero aldim daha yeni. Go prolarin polo 1.0 trendline ı gibi olani Almanyadan getirttim 115 euro gibi biseye geldi. Daha bikere çekim yapabildim, fena değil fiyatina göre.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşünen arkadaşlar olursa sj5000 wifi mevcut elimde fazladan pm atabilirsiniz

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Herkesin yorumlarını dinledim ancak yine başa döndüm, ilk aklımda olanı yaptım..

An itibari ile Go pro 4 silverımı almış bulunuyorum. Ürünle beraber sony marka selfie çubuğu ve cihazı her marka çubuğa uyumlu hale getirebilecek aparatı da satın aldım.
    Kullanım esnasındaki yazılımsal trickler, ihtiyaç olunan yan ekipmanlarla ilgili neler tavsiye edersiniz?

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evren abi ben senin yerinde olcuaktım black edition alırdım hero4 çok memnunum ekran işini telefondan halledebiliyorsun zaten ... extradan ekran olması fazladan şarj yemesi demek goproda zaten şarj sıkıntısı olan cihazlar ama yinede güzel bir tercih . Extradan 3 adet replika yada orjinal batarya alırım kesinlikle şart! araç vakum aparatı ve maddi imkan izin veriyosa el gimbali almanı öneririrm +850 tl ) kusursuz ve net fotoğraf ve videolar için onun haricinde güncellemelere dikkat et geldiğinde güncellemeleri ihmal etme. bide shutter protune kelvin gibi ayarları biraz loş ortamda deneyerek çözersin hafta içinde . hayırlı olsun
    SM PERFORMANCE

KeremBV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar, go pro hero4 black edition alıcakken tek kameranın yetmeyeceğini anlayınca sj4000 wifi, xiaomi gibi fiyatına göre iyi bir üründen 2 tane almaya karar verdim sizce ne almalıyım? Pistte, yanlarken, rollde falan kullanacağım araç içi ve dışı çekimlerde.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yi Sj4000'i net ezer. Tek handikapi aksesuar mevzusu. Housingi bile ayri aliyosun. Gerci arabada kullanirken vantuz housing disinda cok da bi mevzu gerekmez, alinir.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Şirzat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu ben açmama rağmen en son ben aldım herhalde 2 gün önce sjcam sj4000 aldım çok memnunum aksesuarlar çok iyi wifi özelliği çok iyi ama telefona aktarımı biraz yavaş çekilen videoların çok kalabalık ortamlardan sesi biraz az alıyo üzerinde koruma kabı varken birde bu 3m bantlar tek kullanımlıkmı bilen varmı
    JUST A DRİVE...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin yorumlarını dinledim ancak yine başa döndüm, ilk aklımda olanı yaptım..

An itibari ile Go pro 4 silverımı almış bulunuyorum. Ürünle beraber sony marka selfie çubuğu ve cihazı her marka çubuğa uyumlu hale getirebilecek aparatı da satın aldım.
    Kullanım esnasındaki yazılımsal trickler, ihtiyaç olunan yan ekipmanlarla ilgili neler tavsiye edersiniz?
    En güzelini yapmışsın. "Benzeri" yerine kendisini almışsın. Aklında olacağına şimdi elinde. Hayırlı olsun
    Ben de bi gün dellenip hero4black alıp arkasına bi tane de ekran takacağım galiba. Çok sık kullanmayacağım biliyorum ama olsun istiyorum bazen. Dur bakalım

barti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar gopro hero3+ black var.cihaz ilk cıktıgında almıstım bugune kadar sorunsuz kullandım.bu ara kendi kafasına göre acılıyor, acılmıyor.piller full ama cihaz hic bi sekilde tepki vermiyor.güncelleme yaptım dün ilk defa fakat aksam yine acılmadı.daha once basına gelmis olan varmı?cihazı marintekten almıştım tamir yapıyorlarmı acaba?

Bu arada dün bu problemden dolayı gecici kullanım icin xiaomi yi aldım daha tam test edemedim ama fena degil gibi.sadece gopro kadar genis acı degil gibime geldi.goproya o kadar para vermek istemeyenler düşünebilirler.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satılık sony as30 var düşünen olursa as200 almayı düşündüğümden satıyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En güzelini yapmışsın. "Benzeri" yerine kendisini almışsın. Aklında olacağına şimdi elinde. Hayırlı olsun
    Ben de bi gün dellenip hero4black alıp arkasına bi tane de ekran takacağım galiba. Çok sık kullanmayacağım biliyorum ama olsun istiyorum bazen. Dur bakalım
    Aile bütçemizde açılan deliğin baş sebeplerindensin )))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aile bütçemizde açılan deliğin baş sebeplerindensin )))
    Senin bütçene GoPro nun açacağı delik, iğnenin ucu kadardır birşey olmaz

beast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xiaomi Yi kullanan var mı? Son güncellemeden sonra kapattıktan sonra açılmadı tekrar. Güncelleme bitince reset atmam falan gerekiyordu herhalde, ekranı okumadan kapattım. Şimdi açma tuşuna basınca altındaki üstündeki ve soldaki ışık yanıyor ama açılmıyor. İnternetten araştırdım ama genelde çince videolar var. Bilgisi olan başına gelen var mı acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kullanmaya başlayınca ihtiyaçlar netleşiyor..

İlk ihtiyacım en acilinden bir kumanda. Orjinali çok pahalı, alirxpress veya muadili sitelerden hangi ürünü önerirsiniz? Orjinal ve yan sanayi bu ürünler arasındaki farklar nelerdir? Orjinal olmayanlar da su geçirmez özelliğe sahip midir?

Oda içi çekimlerdeki kaliteyi pek beğenmedim. Bir ayarı mı atladım yoksa mal bu mudur? Daha iyi çekim için lens vs var mıdır?

Pil konusu bilindik bir dert. Ancak foto makinamdan ( canon 650d ) biliyorum ki uzakdoğuda satılan yüksek kapasiteli piller malesef çok başarılı değil. Pil için denenmiş bir satıcı önerebilecek var mıdır?

Bunun haricinde başka aklım gelmeyen, bilmediğim ne özellikler vardır ya da ne mutlaka alınmalıdır. Araç aparatı almayı düşünmüyorum zira arabada kullanmayacağım.

KeremBV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnternette bir siteden 75$, 3$, 3$, 2$, 7.5$, 3$ fiyatlı 6 adet ürün alacağım (kamera ve aksesuarları) bunları aynı siteden, aynı kartla, farklı satıcılardan alsam türkiyeye geldiğinde fiyatları toplanıp gümrük vergisi alınır mı?

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanmaya başlayınca ihtiyaçlar netleşiyor..

İlk ihtiyacım en acilinden bir kumanda. Orjinali çok pahalı, alirxpress veya muadili sitelerden hangi ürünü önerirsiniz? Orjinal ve yan sanayi bu ürünler arasındaki farklar nelerdir? Orjinal olmayanlar da su geçirmez özelliğe sahip midir?

Oda içi çekimlerdeki kaliteyi pek beğenmedim. Bir ayarı mı atladım yoksa mal bu mudur? Daha iyi çekim için lens vs var mıdır?

Pil konusu bilindik bir dert. Ancak foto makinamdan ( canon 650d ) biliyorum ki uzakdoğuda satılan yüksek kapasiteli piller malesef çok başarılı değil. Pil için denenmiş bir satıcı önerebilecek var mıdır?

Bunun haricinde başka aklım gelmeyen, bilmediğim ne özellikler vardır ya da ne mutlaka alınmalıdır. Araç aparatı almayı düşünmüyorum zira arabada kullanmayacağım.
    Varmı bilmiyorum ama birde 4k televizyonla pc, tablet ihtiyacın olacak

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı beast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xiaomi Yi kullanan var mı? Son güncellemeden sonra kapattıktan sonra açılmadı tekrar. Güncelleme bitince reset atmam falan gerekiyordu herhalde, ekranı okumadan kapattım. Şimdi açma tuşuna basınca altındaki üstündeki ve soldaki ışık yanıyor ama açılmıyor. İnternetten araştırdım ama genelde çince videolar var. Bilgisi olan başına gelen var mı acaba?
    Farklı chipli versiyonları var yanlış güncellemeyi koydunuz üstüne sanırım. Geçmiş olsun.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

beast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farklı chipli versiyonları var yanlış güncellemeyi koydunuz üstüne sanırım. Geçmiş olsun.
    Biraz araştırdım birkaç kişinin başına gelmiş ama sadece sorunu yazmışlar. Konular eski çözüm buldular mı bilmiyorum. Eski güncellemeyi denicem ama farklı bir hafıza kartı türü olması gerekiyormuş anladığım kadarıyla onu da yapamadım. Şimdilik bir kenarda duruyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler