User Tag List

Sayfa 36/47 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
876 sonuçtan 666 ile 684 arası

Konu: Aksiyon kameraları hakkında Sony vs.

baskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu bölmek istemiyorum ancak artık günümüzde 360 derece kamera diye bir patlama var, siz ne düşünüyorsunuz? Her türlü organizasyonda kullanımı bana daha cazip geliyor, LG bu konuda çok güzel bir alet çıkartmış. İster 180, ister 360 seçeneğini kullanabiliyor ve anında youtube üzerinden paylaşabiliyor.

Araç içerisinde car cam olarak kullanılırmı tabi denemek lazım, altında tripod bağlantı ayağı ile ön cama sabitlenebilir. Redbull F1 team 360 videosu;

https://www.youtube.com/watch?v=ClAuhgFQpLo
    + =

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çin'e fuara giden yakın arkadaşım, motosiklet hediyesi olarak bundan almış bana.

Tahmini Teslimat Zamanı

Ürün baya başarılı, dün kaska takıp denedim, açı hatası yapmışım, bugün tekrar çekim yapıp yükliycem. Yerinden alınca 30-32$ gibi bir fiyata almış. Bence çok başarılı, F/P olarak.

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı baskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu bölmek istemiyorum ancak artık günümüzde 360 derece kamera diye bir patlama var, siz ne düşünüyorsunuz? Her türlü organizasyonda kullanımı bana daha cazip geliyor, LG bu konuda çok güzel bir alet çıkartmış. İster 180, ister 360 seçeneğini kullanabiliyor ve anında youtube üzerinden paylaşabiliyor.

Araç içerisinde car cam olarak kullanılırmı tabi denemek lazım, altında tripod bağlantı ayağı ile ön cama sabitlenebilir. Redbull F1 team 360 videosu;

https://www.youtube.com/watch?v=ClAuhgFQpLo
    Biraz daha gelişmeleri gerekiyor bence. Görüntü kaliteleri genellikle go pro tarzı kameralardan düşük. 4K olanları bile pek net değil. Bir kaç seneye iyicene oturturlar o zaman alınabilir.
    Tufan has no limits.

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gopro 5 hakkinda bilgisi olan varmi ?
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

TGY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xiaomi Yi Car ,SJ5000+ arasinda kararsiz kaliyorum.xiaomi nin gunduzu,sj ninde gecesi daha iyi gibi sanki.Kullanan arkadas varsa yorumunu soyleyebilirmi?

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TGY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xiaomi Yi Car ,SJ5000+ arasinda kararsiz kaliyorum.xiaomi nin gunduzu,sj ninde gecesi daha iyi gibi sanki.Kullanan arkadas varsa yorumunu soyleyebilirmi?
    araç kamerası içinmi düşünüyosunuz.
    "Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON

TGY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melihyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç kamerası içinmi düşünüyosunuz.
    Dogrudur..

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xiaomi yi car tavsiye ederim kendimede aldım. onumuzdeki hafta gelecek kısmetse. alırken baya arastırdım yüzümü kara çıkartmaz inşallah.
    "Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON

FurkanElsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 3 hafta önce Xiaomi Yi aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Go-kart'ta kaska bağlayıp çekim yaptım. 60fps'e almayı unuttum ancak 30fps de olsa görüntü bence gayet iyi.

https://www.youtube.com/watch?v=1FgdbmoskAc
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllık abonelik fiyatını pm atıyorum kameralı izleme, epoksi taban ve 3 kişilik yer verebiliyorsan bu fiyata bende sana veririm

Burak Demirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işin ıphonu gopro satarkende cok değer kaybetmıyor ben hero3+black aldım 2.el memnunum cok araba içi aparatlar kafa bandı göğüs bandı bileklik bandı ne varsa yedek bataryasınıda aldım macerada denızde heryerde güzel wifiden tele bağlan hemen paylaş çekimleri
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

RedCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Go Pro Hero'nun ayalarını bozdum sanırım. Nasıl resetliyoruz bilen var mı ?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 saat tek tek okuyup inceledim ve en başa tekrardan geldim..bi heves ettim alıcam artık 1000-1500tl gibi bi bütçem var benim dağda bayırda heleki suyun altlarında hiç işim yok belki senede 1-2 kere merakımdan denerim araç dışı ve içi düşünüyorum...almışken bi kere almak istiyorum kendime göre 3-4 tane aparatıyla birlikte..aklımda yazılanlara göre 3 marka var 1)Gopro 2)SJ 3)Xiaomi hergün çekim yapamam zaten haftada 2 veya 3 kere oda zevkine ne derseniz onu alıcam vallahi bekliyorum yorumlarinizi

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Araç kamerası ve aksiyon kamerası incelemeleri yapıyorum 2 modelide alıp test etme imkanım oldu aynı dediğiniz gibi gece çekiminde xiaomiden pek memnun kalmadım hafif buğulu çekimi vardı. dediğiniz modellere iyibir alternatif olarak F68 modelini öneririm kesinlikle iyibir alternatif.

F68 WIFI 4K Aksiyon Kamerası – Novatek 96660 | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi fikir vermesi açısından inceleme konumuz.

F68 4K Ultra HD 170 Degree Wide Angle 12MP WiFi Action Camera-73.59 and Free Shipping| GearBest.com

F68 4K Ultra HD 170 Degree Wide Angle 12MP WiFi Action Camera-73.59 and Free Shipping| GearBest.com

Alıntı melihyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xiaomi yi car tavsiye ederim kendimede aldım. onumuzdeki hafta gelecek kısmetse. alırken baya arastırdım yüzümü kara çıkartmaz inşallah.
    hayırlı olsun kameranız son zamanlarda merceğinden yana sıkıntılar olduğunu duymaktayım onun dışında sıkıntısız bir cihaz.

Alıntı eldorado Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 saat tek tek okuyup inceledim ve en başa tekrardan geldim..bi heves ettim alıcam artık 1000-1500tl gibi bi bütçem var benim dağda bayırda heleki suyun altlarında hiç işim yok belki senede 1-2 kere merakımdan denerim araç dışı ve içi düşünüyorum...almışken bi kere almak istiyorum kendime göre 3-4 tane aparatıyla birlikte..aklımda yazılanlara göre 3 marka var 1)Gopro 2)SJ 3)Xiaomi hergün çekim yapamam zaten haftada 2 veya 3 kere oda zevkine ne derseniz onu alıcam vallahi bekliyorum yorumlarinizi
    Yukarıda önderdiğim gib f68 modelini önerebilirim F68 WIFI 4K Aksiyon Kamerası – Novatek 96660 | Araç Kamerası Rehberi/Tavsiyesi inceleme konumuz fikir vermesi açısından
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xiaomi yi şans işi. Bazılarının odak problemi oluyormuş işlem gerektirebiliyormuş donanımhaberde başına gelen çok var, düzeltmesi çok zor değil galiba. Olmadı iade edilip yenisi istenebilir. Benim aldığım sorunsuz çıktı. Çok memnunum gayet iyi çekiyor fotoğraf kaliteside iyi. Zaten kendini kanıtlamış çin aksiyon kameralarının arasında ancak tek dezavantajı var aksesuarlarını ayrı edinerek diğerlerinden pahalıya gelmesi.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xiaomi yi aldim 3 4 ay once, yanilmiyorsam 75 dolara almistim. Aksesuar seti de gecen hafta geldi, 2 yedek batarya ivir zivir derken toplam 100 dolar oldu. Bence bu paralara cok iyi is goruyor. Cekim kalitesi hic fena degil.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xiaomi Yi aldım bende 1 ay önce çok güzel bir ürün video ve fotoğraf kalitesi mükemmel.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xiaomi yi hangisi en iyisi acaba ve hangi siteden aldınız ben gearbest baktım fakat hangısı guvenılır pek cozemedım

RedCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Go Pro Hero'nun ayalarını bozdum sanırım. Nasıl resetliyoruz bilen var mı ?
    Yardımcı olabilecek yok mu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GoPro HERO4 Silver vs. HERO4 Black sizce hangisini almalıyım bugün alıcam artık..

go pro silver 1599tl - go pro black 1999tl

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler