samsung note 3 noe arkadaşımda var hiç memnun değil lg g2 bir arkadaşımda var gayet memnun lg g3 ise şarj konusunda sıkıntılı kendi telefonum g3 sarjı çabuk bıtıyor note 4 göre
Printable View
samsung note 3 noe arkadaşımda var hiç memnun değil lg g2 bir arkadaşımda var gayet memnun lg g3 ise şarj konusunda sıkıntılı kendi telefonum g3 sarjı çabuk bıtıyor note 4 göre
lg g2 den baska alternatiflere kesinlikle yonelmeyin gercekten cok basarili telefon o fiyatlara rakipsiz
Kesinlikle ya G2 alınır yada fiyatlarını bilmiyorum ama yetiyorsa gücünüz G3 alınır.
Benim eşim kullanıyor 2 den 3 e geçti telefon kamera olsun ekran kalitesi olsun mükemmel resmen.
kız arkadasımın tlefonu bozulunca zenfone 5 al dedim oda gitmiş 6 yı almıs nasılsa canta var diye :D büyük ve bence gayet sorunsuz canavar gibi telefon
Iphone kesin ve net çözüm
5 olur 5s olur farketmez.
Arkadaşlar öncelikle yorumlar için tesekkurler. Şuan ilgilendıgım 4 marka var
Samsung Note 3 Neo :1300 TL
Lg G2 : 1300 TL
Htc 816 : 1300 TL
Asus Zenfone 6 : 800 TL
açık konusmak gerekırse LG en kalitelisi araştırmalarıma göre ama Zenfone'nin fiyatı çok etkileyici. Bu aksama kadar bı karar verıp akşam iş çıkıcı alıcam buyuk ihtimal
LG g2 kullanıyorum. 1300 lira verilmez bu saatten sonra bu telefona. Gittigidiyor-n11 gibi sitelerden kredi kartına puan kampanyası+ kişiye özel indirimler ile 850-900 civarında alınabilir. Büyük ekran söz konusuysa zenfone 6 tercih etmek gerekir.
Msj attım ama burdan da yazayım. Aldığın fiyattan daha uyguna 816'yı veririm. Aynı telefona boşuna fazla para verme :o
geçen gazete gördüm lg stylus diye bir telefon çıkartmış sanırsam kalemli note3 tarzı.. fiyatıda çok uygundu 900 tl yazıyordu.. lg demek ekran demektir sadece ekran için bile lg alınır o fiyatlara..