Kredi kartı müşterisi ayrı ilgi özenle besleniyor. Maaş kartı olan borç yapamayacak ya hiç taviz vermiyorlar.
Printable View
Kredi kartı müşterisi ayrı ilgi özenle besleniyor. Maaş kartı olan borç yapamayacak ya hiç taviz vermiyorlar.
Bu tavırları hiç hoş değil zaten dünyaları kazanıyorlar ve bizim bilmediğimiz ne formüller var resmi tefeciler işte ötesi varmı.
Ayrıca kredi kartındaki olay önce kesiyor yıllık kredi kartı aidatını itiraz edenlerede kart aidatı+ 10 20 tl üstüne bonus maxipuan chippara zikpara neyse yüklüyor. Arkadaş geçen gün yanımda iş bankasına çıkıştı kardeşim önce küstürüp sonra niye chip para yüklüyorsunuz diye.
Formül basit bankanın mevcut 5.000.000 kredi kartı müşterisi itiraz eden ?????? Kazancı siz düşünün.
Bende yıllardır garanti vadesiz hesap kullanıyorum. 2 tane otomatik ödeme talimatı verirseniz kart aidatı almayacağız dediler.
Bende verdim talimatları işime de geldi sıra beklemeyecektim. Sonra baktım otomatik ödeme çalışmıyor bir kaç kez manuel olarak ceb şubesine giriş yaparak ödedim.
Bunu da bildirmedim aptal gibi. 65 TL kestiler aradım cazgırlık yaptım geri istedim.
Manuel olarak ödediğim için otomatik ödeme olmadığı için sizden bu ucreti kestik diyorlar. Kural olarak otomatik ödenmesi gerekiyormuş.
Ya diyorum otomatik ödeme çalışmamış faturam mı kesilsin tabi kendim giriş yapıp ödemek zorundayım. Bunu bize bildirmeniz gerekirdi. Anında müdahale ederdik vs diyerek geçiştirdiler. Tamam hesabı kullanmak istemiyorum kapatın dedim. İçerde xxxx bakiyeniz var, bakiyenizi çekin iptal edelim dediler. Kesinlikle geri vites yapmıyorlar. Bende artık daha dikkatli ve kontrollü davranıyorum.