gecmis olsun .
Printable View
gecmis olsun .
geçmiş olsun...
Gecmis olsun
Hayırlısı olsun tekrar...
geçmiş olsun. CC ALLAH bi daha yaşatmasın inşaallah.
Güzel haber verdiniz, sağolun. Allah tekrarını yaşatmasın. Geçmiş olsun.
walla çok sevindim geçmiş olsun :)
gözümüz aydın olsun hosgeldın aramıza tekrar kardesım
Hepinizden Allah razı olsun arkadaslar.Konunun acıldığından haberim yoktu sans eseri buldum aslında guncelleyip yukarı tasımak istemedim ama mecburum.
Ana caddede bariyerlerin ustunden atlıyarak karsıdan karsıya gecmeye calısan 9 yasındaki bi cocuk ve talihsiz bir kaza.
Çok fazla detaya girmek istemiyorum.Berbat bi 40 gun gecirdim.Trafik kazasından gelen onlarca insan var.Honda forumlarından biriside vardı oda civicle otobus durağına carpmıs onunda Allah yardımcısı olsun.
Tekrardan cok tesekkur ederim.
Tanımıyorum seni arda ama inan nickini görünce içim kıpır kıpır oldu seni tekrar görmek gerçekten cok güzel geçmiş olsun kardeşim.
Allah beterinden saklasın kardeşim geçmiş olsun tekrardan hoşgeldin :)
gecmıs olsun
Hoşgeldin yeniden aramıza Arda. Cenab-ı Rab'bim tekrarını göstermesin inşallah.
geçmiş olsun. hoşgeldin.
eksik olmayın arkadaslar...
Geçmiş olsun allah kurtarmıs sevindirici haber çıkman.
Allah diğer arkadasların yardımcısı olsun sanırsam o diğer honda ci arkadasın olayı çok daha farklı tw de izlemistim.
evt o arkadasın durumu biraz karısık 1 den fazla ölü ve yaralı var sanırım tamnet bilmiyorum ama
bana soylediği yolda gideken arka sagdan birisi carpmış o da durağa carpmıs.arabada biraz yapılı olunca sorun olmus sanırım.Allah yardımcısı olsun :(
cok gecmıs olsun arda kardesım.
Tekrar geçmiş olsun arda,allah göstermesin tekrarını.
çok çok geçmiş olsun tanımıyorum seni ama nick ine bir kaç kere rastlamışştım sevindim gerçekten tekrar geçmiş olsun
buyuk gecmıs olsun....
geçmiş olsun kardeşim allah bidaha yaşatmasın duyunca çok üzüldük özledim seni kardeşim ilk fırsatta yanındayım seviyom seni ;)
geçmiş olsun.
geçmiş olsun..
Tesekkurler arkadaslar sağolun..
geçmiş olsun..
geçmiş olsun..
çook geçmiş olsunn allah kımsenın basına wermesın
Geçmiş olsun..Allah kimsenin başına vermesin
geçmiş olsun ardaya
Gecmis olsun ; kotu durumun atlatildigina cok sevindim , Allah kimsenin basina boyle bir olay vermesin...
geçmiş olsun.
keşke 6 yıl olsa;
şu haberlere cıkan Citroen C2'nin kadranının 140'ta takılı kaldıgı kazayı yapan cocuk benım arkadasımdı 22 yıl içerde kalıcak malesef... o yüzden kendinizi en kötüye hazırlayın alkol-ehliyet-1 de ölümlü kaza
allah saklasın
üzüldüm arkadasının adına
Cok geçmiş olsun benimde en korktugum şey yaya malesef.Yaya bilinci sıfırın altında Türkiye'de
Geçmiş olsun, Allah hiç kimseyi düşürmesin...