Fethiyeden antalyaya giderken arabam yolda ariza verdi 4 gunde anca dondum , beyin arizasiymis , hallettim arkadasila beraber tekrar yola ciktim.Antalya acayip yagmurluydu , altimdaki aracin piri oldugumu dusunuyordum yeni aldigim yazlik ! lastiklerimle hafif hafif kayarak yolu eglenceli hale getiriyordum. Kuruda verdigi tepkileri bildigim icin kisa ve hafif araba oldugundan tek bir kontrada duzeliyordu araba. 4 gun yolda kalmamin acisiyla eve gitmek istiyordum ve inanilmaz hizliydim antalya cikisinda virajlar kuruydu 100 un ustunde hizlarla dondum , arkadasimin o kadar yavas gebericez demesine ragmen. Basinc acalim birde yakit verdik mi dedim bu yokuslarda icinden gecemiyecegimiz araba yok zaten full sokuk araba nolacak. Bir yerde iyice yagmur bastirdi ben hizimi kesmedim , bir tane e serisi gordum deli gibi basiyordu ve onu geceyimde duzluk sonrasi dedim , adam virajda frene basti ben gaza oturdum 150 160 gibi viraja cok tatli girdim ilerde bir tane daha ters yonde keskinlesen bir viraj daha varmis orayi hesaba katmadim ve yolda buzlanmisti , arka taraf bir anda koptu , kontra vermek istedim bir anda topac gibi donmeye basladik , 3 tur saydim ben , nolur bir yere vuralimda duralim artik dedim arkadasim arabanin icinde takla atiyoruz diyordu. direksiyonu hic salmadim artik araba geri geri kayiyordu yolun kenarinda kanal kanalin icindede cakil vardi araba gitti oturdu . kapiyi acip kendimi assagi attim , 4 tekerde yerindeydi .petrole gittigimde her tarafim titriyordu. o dakkadan sonra araba suremedim 180 km yolu arkadasim gitti. Su anda araba suresim gelmiyorda hic. Panik atak oldum adeta.