Durum vahim kardeşim. Yinede içinde kalmasın hiçbirşey, çık karşısına anlat. Olursa devam edersiniz, olmazsada elinden geleni yaptığın için pişmanlık duymazsın.
Printable View
Durum vahim kardeşim. Yinede içinde kalmasın hiçbirşey, çık karşısına anlat. Olursa devam edersiniz, olmazsada elinden geleni yaptığın için pişmanlık duymazsın.
bu arada 1 ay uzun falan diyoruz ama aşk sevgi bitmiştir, başkasıyla birliktedir vs manasında demiyordur sanırım kimse.
1 ay ayrılık durumun ciddi oldugunu ve sürprizle geçiştirilemeyeceği anlamına geliyor
1 ay o kadarda uzun bir süre değil. İnat varsa işin içinde bence normal.
İnşallah barışırsınız ama zor gibi.. Kadınlar için ayrıldıktan sonra ilk aylar zordur. Zaten bu ara vermeler ayrılığın provası gibidir. Eğer sensiz yaşamayı başarmışsa geçmiş olsun kardeşim. Hayırlısı kısmetin neyse o olsun..
Şimdi kötü söz var kötü söz var benim için kötü söz demek doğduğuna doğacağına bin pişman olması demek sivri dilliyimdir. Şimdi olayın içeriğinde aslında sen haklısındır ama ettiğin sözlerin ayarı yoktur ondan dolayı bozuştuysanız eğer hallolmayacak bir durum söz konusu değil. Ama hem haksız olup hem de duman ettiysen uğraştırır ama olmaz diye birşey yok tabi bir hal çare buluruz elbet.
Not: Sürpriz yapmak duruma göre ters tepebilir yani bazı şeyler hani gırgıra vurarak ya da farklı şekillerde düzelmez. Olayın içeriğine göre sağlam bir konuşma yaparsın kendine sonra senin konuşmana göre verebileceği her cevap ihtimallerini değerlendir ve o kilit cevaplara göre de söyleyecek birşeyler olsun kafanda. Bunu en iyi sen ayarlayabilirsin. He giriş kısmıyla ilgili takılırsan her türlü destek veririm :) ama içerik olarak onu en iyi sen tanıyorsun sen yazarsın
istersen yurdun önüne uçak indir ama bir ay çok uzun bi süre,işin zor..
çiçek çikolata ıvır vızır süs püs vs. salla bunları,kızın zaten umudu varsa yurdun kapısına çağır birşey konuşucam de inmesi lazım,eğer inmesse arkana bile bakma uzaklaş oradan...
bence girişten ziyade konuşacaklarının önemli olduğu bir noktadasın. 1 ay aradan sonra seni görmesi bile yeteri kadar süpriz olur ona ama önemli olan konuşup onu ikna edebilmen. Allah kolaylık versin zor diye birşey yoktur çok kişi gördüm ayrılıp barışan evlenenler vs zaman bazen ilaçtır özlemesini sağlar. Dediğim gibi konuşacağın kelimeleri dikkatli seç sabırlı ol tribe devam edince sinirlenme tekrar ve en önemlisi ona pişman olduğunu sözlerinle ve davranışlarınla göster. Allah kolaylık versin :S
bence bir yemek için yer ayırt çık karşısına konuş güçlü ol pişmanlığını dile getir gerekirse burada ki konuşmalardan bile bahset özür dile çünkü sizin konuşmaya ihtiyacınız var
SENİN onun için fethıyeden kalkıp gelmen bile büyük bir süpriz olucaktır bence
bı buket cıcek al gıt yanına elınde boş gıtme sakın ama suda var gercekten 1 ay cıddı bı sure onceden bı arkadasını ayarla yurtta oldugundan emın oldukdan sonra hareket et
eger yurttaysa kap çiçeği ara de olay bıter
not: cıcegın yanında buyuk bır kutu nutella hedıyede edebılırsın ;) mutluluk hormonu zayıflamıs olabılır
işin zor allah yardımcın olsun
kardeşim 1 ay kısa süre değil doğru ama 2,5 sene de az değil. Eğer karşısına çıktığında seni görmezden gelmez senden kaçmazsa neden olmasın? Barışman için sadece hediyenin yeteceğini sanmıyorum en azından kırık kalbi hediye onarmaz. karşısına elinde güzel sade bir çiçekle çıkarsın sadece beni dinlemeni istiyorum dersin, yaşadığınız kötü olayı neden öyle davrandığını bu sürecin senin için nasıl geçtiğini ona verdiğin değerden bahsedersin oda bir şeyler söyler zaten sen bir şey söylersin naza çekse bile sabırlı ve doğru davranırsan hemen barışmasanda iletişimi tekrar kurabilirsin. Eğer senden tam anlamıyla vazgeçmediyse(ki 2,5 sene kolay silinmez) ondan vazgeçmek istemediğini ve tekrar hayatında olmak istediğini anlatabilirsen barışacağınızı düşünüyorum.
Bileti aldım :)
Beyler konu güncel , kırmızı güllerle gidicem.