Döneceğin zaman havaalanına otogara vs gitmek için araba lazım olursa haber et. Arabayı babam almamış olursa bırakırım kardeş
Printable View
Döneceğin zaman havaalanına otogara vs gitmek için araba lazım olursa haber et. Arabayı babam almamış olursa bırakırım kardeş
Ses çıkmıyor başına bi iş gelmiş olmasın :)
yemektedirler belki gençleri sıkıştırmayalım :D
Kiz cikmadi arkadasi indi cay ictik gul aldim. Kiz geldi sonra konustuk , tereddutte kaldi. Hayirlisi son dem.
İnsalalah olucak dostlar..
şok!!!!!!!! esas kızmış, yelkenleri suya indirmedi hemen ;)
Kıın arkadaşıyla mı çay içip gül aldın anlamadım :D
Normaldir olması gereken de bu zaten akıllı kızmış.
Hadi kardeşim hayırlısı olur inşallah .
Hadi inşallah.
Bir kac hususta anlastik gbi, oldu diyemem olmadida diyemem. Kizin arkadasiyla cay icerken benim kiz geldi ,o arada gul aldim. Haliyle kizgin. Atlamadi kollarima. Benimle hirlikte konuyu takip eden tum arkadaslarima abilerime kardeslerime sonsuz tesekkur ederim.
Haydi hayırlısı inşallah aranız düzelir.olumlu gibi bence oldu bu iş
Emek verirsen o ilişki olur başından beri okuyorum. Kollarına atlamaması normal.
Abi az degil ilk buçuk yıl geçirmişsin sizin için özel olan birşeyler bul mesela ilk hediyeniz veya ilk buluşmanızda olan birsey ne bileyim böyle aranızda gecen özel anlarla ilgili birsey Yada hayalleriniz varsa mutlaka. Onlarla ilgili birsey bul bi Yemeğe çıkar bi sahilde. Bi tur atıp bi Çiçek al tamamdır. Onca yol çabalama yı görüp barışır. Bunca şeyi yine görüp kabul etmez ise daha dön kendi evine annenin Bulduğu bi kızla evlen gitsin :)
9 misafir var :D bence tüm yurt konuda :)
Bol şans kardeşim, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun :)
Eskilerden bir konu vardı. Konudaki herkez şimdi yandı istihbarattan evinden alabilirler artık vs die geyikler dönüyordu. Ona benzemesin şimdi buda :)
Sadık cooler konusundan sonra sana bikere daha hayran kaldım. Adam gibi adamsın harbiden. ;)
Biz napsak acaba yurdu mu bassak derken yenge forumu basmis ben iptal :)
Söylesene kız yurdu konuya bakıyormuş kendimize çeki düzen verirdik :D
Evet beyler hazır kızlar ayağımıza kadar gelmişken instagram, face ve twitter hesaplarını paylaşın belki bize de ekmek çıkar :D
Güzel bir söz ile 30 ayrı numaradan mesaj atmayı düşünüyorum , çok cocukca ama sınırları zorlamak gerekiyor.
Saçma olmasını geçtim emeğine yazık, cidden yapma böyle birşey bence
30 ayrı numaradan mesaj olayı için yazmıştım o mesajı. Şuan ne durumdasın bilmiyorum ama arkadaşlarını tanıyorsan bi mekanda sözleşip yola güllerle falan affet beni yazıp plan yapabilirsin. Yada canlı müzikli bi gidip durumu anlatıp herkesin önünde af dileyebilirsin. Dediğim gibi son durum nedir yada ne hata yaptın bilmiyorum ama ben olsam bu tarz birşey için kafa yorardım
Bu konu 2015 için unutulmaz olur :) Umarım emeklerinin karşılığını alır ve iyi bir ders alarak mutlu mesut tekrar başlarsınız :) Adamlığın için helal olsun diyorum :)
Nasıl bi yokluktur bu ya :D