galiba olumsuz cevap aldın Sadık, dediğin gibi herşeyin hayırlısı. hayatına unutmayacağın bir anı eklendi diye düşün elinden geleni yaptın sen olmuyorsa daha da yapıcak birşey yok, hayat devam ediyor ;)
Printable View
galiba olumsuz cevap aldın Sadık, dediğin gibi herşeyin hayırlısı. hayatına unutmayacağın bir anı eklendi diye düşün elinden geleni yaptın sen olmuyorsa daha da yapıcak birşey yok, hayat devam ediyor ;)
sadık istersen akşam takılırız iki tek atar dertleşiriz evim sana çok yakın gibi grünüyo başıbüyükteyim (gerçi bugün sevgililer günü ama hatuna bulurum bi yalan )
kardeşim gönderelim sana maraş dondurması tatlı yiyip tatlı konuşun eğer herhangi bir olumsuzluk yoksa :)
Sag olun dostlar :-)
Sag ol abi caninin sagligi :-)
Nerdesin dostum paslasalim :-)
son durum nedir varmıdır bi gelişme ilerleme barışma haberi :)
Konuyu okumadım ama ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam modunda gidersen paparayı yersin haberin olsun.
İStanbulamısın şimdi sen? Hoşgeldin :) 206yla geldiysen gelelim gözümüz bi cooler görsün.
Halami burdasin. Gecen gece soyledim baska ufuklara yelken aç :- )
Olacağı yokmuş gardaşım demekki sıkıntı yok :) .
Gez toz düşür bitane istanbuldan çaaat çaaaat :D
Çık karşısına, durumu izah et ve ciddi ol. Espri bile yapma. Süpriz, şaşırtma vs bulaşma o işlere
2.5 senelik bir iliskide 1 aydir konusmuyorsaniz zaten birseyler bitmis demek. Yas 22 daha neler gelir neler gecer gerek yok birine yalvarip yakarmaya.
Cornetto nun reklamindan yapayim dicemde yurdun karsisinda apartman yok acik mert korkusuz.
sadık detay at buraya, istiyorsan çok kızı geri bu forum onu bile yapar sıkıntı yok.
ilk mesajda yazdığım oldu belliki, attığın tek meseja cevap geliyorsa devam et kardeş. yok TINlamıyorsa. Sen yoluna ayrı devam et. Çok daha iyilerine denk geleeksin
hiçbirşey yapma kardeşim, bütün iletişim yollarını kes senden haber alamasın, seni her türlü elinde gördüğü için esprin kalmamış durumda, yaşayıp yaşamadığını dahi bilmesin, özlerse yine senindir tek şansın bu,özlemezse de hiç senin olmamıştır
Kiz konusunda icinden ne geliyorsa onu yapicaksin, kim ne derse kendi yapmak istedigini diyor cunku. Gururmu yapmak istiyorsun yapicaksin, ayaklarina kapaklanmakmi istiyorsun onuda yapicaksin. Bu kiz seni boyle sevdi cunki. Bu hayatta bu secimde senin cunku, pisman olmayacaksin ama cunku o an istedigini yaptin bitti.
Bir tanede bende var 2012 den beri araya bir siyasi parti sokmadım :hehe:
Valla bende okumadık sadık son 2 sayfanın haricinde. Ama eğer bişeyler yaptıysan ve geri teptiyse sakın arayıp sorma. Çok denedim hep oldu. Sonuçta 1 aydır o seni aramıyo ve sen arıyosun ? Kendini onun yerine koy ve bi ay sen onu arama o seni arasın. Senin aramanı bekler en son kötüde olsa sen yine aynı şeyleri yap peşinden koş diye sana mesaj atar. Ama yapma işte sen koştur peşinde. Başkasıyla konusuyosa görüsüyosa bile aklı sende olur. 2-3 aylık bi muhabbet degil sonucta aranızdaki. Unutması okadar kolay şey degil. Sen başkasını sokmadan devreye kafana göre takıl. Ulaşamasın hiçbiyerden sil engelle. Arama, gerekirse numaranı değiştir. Hem kafan toparlanır bi süre. O arada da yenge kudurur sinirinden niye yazmıyo niye etmiyo diye. Aslında bu yaptıgın hosuna gitmiştir taa nerden kalktı geldi filan ama gururuna yediremeyip yelkenleri indirmemiştir. Ama sende gurur yap ve bidaha yazma. 3-5 gün degil gerekirse 3-5 ay. Olacağı varsa zaten olur. Eğer kendini çektiğinde geri gelmezse en azından kafan toparlanır. Kendini çekmeyi becerebilirsen zaten gelirse geri sen istemezsin ;)