Evet bende balta burunda karar kılıyorum ama camaro sadece senbolik olarak konuldu fiyat açısından ama zaten iyice bakmak gerek zira eski arabalar bunlar :D
Printable View
abi kaşıntılar başlamış yine :)))
hep kas hep kas nereye kadar..
haftasonu goruselim konusuruz bu konuyu ;)
Amerikanın tadı bambaşkadır, tatmayan bilmez ve genelde insanlarda bir korku var bu Amerikanların masrafından kurtulamayız diye. Aslında çoğu arkadaşın söylediği gibi bakımlı bir araç çok masraf çıkarmaz ve çıkarsa da parçaları sanıldığının aksine ucuzdur. Tek sorun benzindir ama ben atmosferik 450HP 98 model Camaro'yla 60 litrelik depoyla Ankara-İstanbul yapardım zamanında, 180-200km/s ile giderek. Tabi önceki modeller daha çok yakacaktır ama sonuçta ne kadar basarsan o kadar yakar bu Amerikanlar da, her aracın yapacağı gibi :)
Bence ilanlardaki araçlardan önce kırmızı Camaro, sonra da Pontiac düşünülebilir. İkisinin sahibinin de araçlardan anladığı aşikar ve bakımlı duruyorlar. Bence bu iki araç görülmeli.
Trans-** ile Camaro 106 ile Saxo gibidir. Dış ve iç görünümdeki bazı değişiklikler dışında çoğu parçası aynıdır.
bence Muscle Car al ama toplanmıs ıyı bı araba sanayı de ugrasma canından bezersın senelerdır urasırız bız ama amerikan ustaları kalmadı artık ıyı bır araba 50 ılı 75 arası istiyolar ama abd getir bence 76 altı olacak
72 nova tek kapı ıstermısın 350 motor 350 sanzuman para harcamasın benım eskı araba arkadasımı sattım 30 alırız
ne kadar bi bütçe ayırmayı düşünüyorsunuz ona göre bi kaç araç varda arkadaşlarımda sattıkları :)
arkadaşım GT serisinden satıyor arada biraz fark var . hayırlısı olsun diyelim umarım kafanıza yatan birşey bulursunuz :)
ahh ahhh
Unakıtan ile bizzat görüşsem bende alıcam Muscle car :(