Kullanmış olduğunuz aracınız için ikinci araç olarak octavıa rs almak mantıksız geldi bana.
Printable View
Kullanmış olduğunuz aracınız için ikinci araç olarak octavıa rs almak mantıksız geldi bana.
Güzel fiyat,,%45 vergi diliminde olan 1,6 passat 130k fiyatı varsa,,%90 vergili 2,0tdi için 112k verilir,,
Pologti yada ıbıza cupra da var alınabılıcek yada type r da alabılırım , ancak ufak araçları mini harıcınde sewmıyorum , oyuzden hızlı sedan tercıhım .. mesela proceedgt de donanım felan harıka bır arac ne varki yıne beklentımı karşılamıyor,, spoyu uzunyolda da kayak yapmaya gıderkende (maden muh. ) arazıye cıkarkende kullanabılıyorum . ayrıca uzun yolu seven bır ınsanım :D bmw de ıstedıgım donanımlar olsa butce zaten 150-160 olması lazım okadar cıktıktan sonra zaten spoyu da satar baya bır alternatıf uretırım ... hafta sonları agırlıklı ve uzunyolıcın benzınlıde olsa octavıayı dusundum ustelık farklı kendıne has bır tarzı var bıde kırmızı oldumu )))
ancak onemlı olan kullanıcı yorumları tabıkı
bir önceki kasa A5 octavia RS 2.0 tfsi iki yıldır kullanıyorum.e
sadece stg1 revo yazılım ve dw var.235-240 hp civarıdır herhalde.
kullanımı, ivmnelenmesi çok tatminkar, yakıtı 90-100 gibi gidersen 5,5-5,6 lt/100km ye kadar düşüyor.
bagajı s kasa mersedesten daha büyük, hızlı bir sedan olarak iyi ve ucuz bir alternatif.
Benzinlide dizelde gayet makul fiyatlı şu ana kadar ikinci eldeki değer kaybı haricinde negatif bir yorum gormedım ))
eğer yakıt ile sıkıntınız yoksa benzinli alınır , yok uzun yola giderim basarkende yakıtı düşünmek istemiyorum derseniz dizel almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum , çünkü performanslı benzinli bir arabayı sabit hızda sürmezsiniz diye tahmin ediyorum basarsanızda 10 litreden aşşağı yakmayacağıda kesin , amcamda range vardı 3.0 dizel o sabit hızda sürmüyordu 10 litre yakıyordu oradan çıkarımla rs 10 litrenin altında yakacaktır zaten ( dizel için bahsediyorum ), mavisi kırmızısından daha canlı duruyor bence
dizel veya benzinli fark etmez genel anlamda büyük bir bagaj vag kalitesi ekstra donanımlar ve inanın cok yüksek yol tutus kabiliyetine sahip bir arac sahsım 2007 benzinli vrs kullanıyorum aldıgımda kısa süre binip satmaktı amacım tadını alınca vazgectim :) ben tavsiye ederim
bence güzel araç işlevine ve sunduklarına göre pek emsali de yok gibi bu fiyata. Ama gerçekten RS adına yakışmayan verilere sahip. Ama amaç sadece gazlamak değilse bence alınır.
Yoltutuşunun bende fena değildir diye düşünüyorum test aracı yok ellerinde istanbulda varmış , gerçi gerekte yok
Dizelin veriler 8 saniye benzinlide 6.9 , amaç rol yukleyıp kapışmada değil , bide tunning ile alakalı çevrem yok ordudan beri de zaten ne yapmak istesem istanbul ankara dolaşmam lazım guvenılır ınsanlara denk gelmm lazım ( şanslı sayılmam) dizel biraz daha teferruatlı gibi ama sadece yazılım ve egr iptali ile 240-250 leri belki gorur ))
Git gel uçak bileti 150-200 tl, alacağınız araba 100bin tl üzeri. Bence test aracı olan şubeyi arayıp, gelip, deneyip sonra kararınızı veriniz.
DPF iptali
Yazılım
Bunlarla bence 250+ olur
a3 / a3 sedan 1.6tdi dsg olmuş 100 - 110 bixenon cam tavan falan kondurursan
ben aralıkta sordugumda 120 demişlerdi ayak üstü konusrken 113 falan cok güzel rakamlar o sınıf o donanım 2.0d bir araç için
2.0 TFSI sadece yazılımla 310-320 hp oluyor
http://www.revotechnik.com/product-d.../#.VOScUywx2uI
Ki bunun daha egzoz u var stage 2 si var
Bitek dizele mi yazılım var
Dizel mi 112 civarı dediler??
Benzinli tamam daha performanslı ama yakıt tüketimi konusunda verilerden ziyade, sıkıştırarak kullanımda benzinli-turbo araçta tüketimin ucu yok, 20lt üstü yakması zor değil. Dizelde tüketim aralığı çok daha dar. Yani hem tutumlu hemde yeterli performans için bence dizeli gayet güzel. Ha 5 yıl sonra ne olur kestirmek zor satış için, şuanki octavia rslerin ikinci elini şahsen çok çok temiz olmadığı sürece almayı düşünmem.
Sizin gibi işi bilen insanlar için tabiki ihtimallerin sonu yok ancak forumda okuduklarım az cevremden kulaktan dolma bilgiler kadar modifiye bilgim ... 240-250 hp bile fazlasıyla yeterli olur benim için )
112 civarı şuan ellerindeki beyaz için 120zaten butcemdi.
Kendi araçlarımı sadece servise soktum ve hiç kurcalamadım cabucak da elimden çıktı temiz geçmişi olan her araç herzamn alıcı bulur diye düşünüyorum