Sanırım octavianın 230bg'lik yeni bir versiyonu tanıtılmış.Gezen biri için CR TDİ candır
Printable View
Sanırım octavianın 230bg'lik yeni bir versiyonu tanıtılmış.Gezen biri için CR TDİ candır
Beyaz hariç olmak üzere, mavi - yeşil - sarı ve cam tavanlı dizel RS'yi kaça alabiliriz en son?? Siyah da olabilir. ..
Net bilgisi olan var mı?
Tekirdağ Skoda bayisi kardeşimde yeşili var, çok güzel bir otomobil bana göre...
Ama şahsi fikrimi sorarsan benzinli almak daha iyi olur çok fazla km yapmıyorsan, çok trafikte kalmıyorsan...
Tekirdağ'daki sıfır degil bildiğim kadariyla.
Satilik da değil sanirim
Dizel hızlı tercihi için octavia fiyatına göre çok iyi araç. Mavi renklisi 10 numara.
Benzinli için ise Golf GTI diyorum. O sınıfta donanım olarak oldukça iyi diyorlar. Tabi opsiyonlarını da araştırın özellikle performans için olanlarını.
Oguz : Sizin bayiden almak zorunda degilseniz, başka bayilerden de araştırın, bener güzellikleri onlarda yapabilirler belki de, rs çok satan bir araba degil. Ve ben yerinizde olsam çelik gri, mavi ya da yeşilden başka renk düşünmezdim, sıralama da yine bu şekilde olurdu.
Beyazı almıcam ındırımı guzel eywallah ama dıger renklerı ınceledıkce beyaz ı dusunmek cok sacmaymıs hatamı anladım , butcem zaten 120 idi tahmınen mavi eğer varsa ihtimal yeşil olucak . Dizel olucak mavi-yeşil-19 jant ve siyah dış paket -iç kırmızı paket bunlar kesınleşti sonrası artık bekleyıp gorucez ..
Forum ahalisine de tekrar teşekkur edıyorum.
Octavia RS'lerin güncel ve alınabilecek en düşük rakamını araştıran var mı? 2014 de olur... :)
İkinci el 100bine kadar Octavia VRS araniyor... Eşte dostta varsa haberimiz olsun. :)
alan kullanan var mı nasıldır deneyimleriniz konu biraz hort olacak sanki ama :) st nin dizeli de geliyor imiş
şahsi fikrim o parayı bu araca verene kadar gider tertemiz ikinci el bir F30 bulur onu alırdım.
daha yeni geçenlerde kayın pedere araba ararken bir galericide gördüm F30 316i yi aracın sahipi yazılımla 210hp yapmış (agresif bir yazılım değil ve başkada oynama yok) üzerine benim aracımdada olan 525 Xdrive M lerde bulunan 19 jant atılmış , yan sanayi M3 bodykit takılmış araçta gram boya yok ve kmside azdı adam 95,000tl diyordu pazarlığada açıktı.
söylediğin araca gerek görünüş gerek ağırlık gerek performans yada konfor bence çok daha başarılı ama zevkler renkler tartışılmaz, benim için modifiye edilmiş rapide benziyor pek bir vay dedirtecek yanını göremedim.
Aracı test ettim Perfonmans yakıt donanım ve dizaynı gayet hoş , forumdan takıp ettıgım kadarıyla yazılım ve egzoz ve bir kaç extra ile 250 hp leri görür üstelik tüm bunları yapabilirken fiyat sadece 125 k tl , yakıt az , donanım gayet ıyı , genıs , (oldukça geniş ) uzun yol için keyifli , bmw değiniz gibi ancak benzınlı , ıkıncısı kesınlıkle dar ve etrafta ıstemedıgınız kadar var, Siz çokca farklı markaları kullanmıs bırısnız tabıkı fıkrınız önemli, ancak benım kıstasımda öncelik sedan olması ve belirli özelliklere sahıp olması ( ılk yazıda belırttım ) mesela neden benzınlı almıyosun dıyen arkadaslarda var (onlarada hak verıyorum ) Aracı henuz almadım ( o donemde parayı altın ve dolar olarak degerlendırdım :D secım sonrasını beklıcem sonucta ticaret hayatı ...
Helal olsun sana, kafası çalışan ve zevkli olan kendine has zevkleri kıstasları olan adamları severim.
maalesef benim hanım kafamın etini yedi dolar alınrmı şu bu diye gitti bize kiraya verilecek ev aldırdı, evi 260a aldık şu an 260 ediyor :) kirası 12bin tl .
dolar alımmi dediğim tarihte dolar 2.46 idi, keşke kendi içimdeki sesi dinleseydim..
Benim niyetimde combi rs var. Çok şık ve güzel duruyo.
bakalım şu seçim bi geçsin ne olcak zaten arabalara zam gelecek durumlar değişebilir.
dogus grubunda performans araclarinda ciddi indirim oluyor. 267 binlil s3 u 214.bine veriyorlardi gecen hafta, hatta dolar cosmadan 180-190 bin tllere s3 ler satilmis. octavia da da asgari 10-15 bin tl indirim olabilir,.gerci o yuceoto...
bende geçen sitesinde gördüm combiyi çok hoşuma gitti ; rs6 çok beğendiğim ihtişamlı bir araç direk aklıma o geldi tecrübe eden varmı diye sormak istedim hali hazırda e60 kullanıcısıyım , bunu dizel ve performanslı olduğu için sormak istedim
e60 dan sonra ne kadar tatmin eder bilemem sonuçta e segmenti bir araç , test etmek en mantıklısı , tabi kişisel beklentılerınızde önemli , fotoğraflardan oldukça çekici combi rs ))
Dediğim gibi bana rs6 yı çağrıştırdığı için böyle bir ilgi oluşturdu diyelim :)
Test ettiğimde benı oldukca tatmın etmıstı , ancak e60 la kafa kafaya bır perfonmans olur , dızayn bence agresıf ve govde renklerı cıdden çekici , işçilik olarak e60 dan gerı kalır ancak kullanıslılık ozellıkle combı olması sebebıyle daha avantajlı, mutlaka test edın derım , ben secım sonrasını beklıyorum..:)
SEnelik getirisinden bahsediyordur.
Yillik tir diye tahmin ediyorum :)
kusura bakmayın konu baltalandı ama
bizde geçiçi şok geçirdik yani :D
Adana taraflarında kiralar yıllık ödenir tek seferde ev sahibine:)
yahu bu sorular sorulmadı dimi ya ? :)
beyler 12bin tl x 12 ay 144000tl eder ha :)
elbetdeki yıllık bu değer, ve uyannın türkiye sadece İstanbuldan ibaret değil türkiyenin birçok ilinde kiralar yıllık toplanır aylık değil.
http://pics.autonews.ru/autonews_pic....19042_600.jpg
en güzel rengi bence şu gri renk çok farklı duruyor.