dogus grubunda performans araclarinda ciddi indirim oluyor. 267 binlil s3 u 214.bine veriyorlardi gecen hafta, hatta dolar cosmadan 180-190 bin tllere s3 ler satilmis. octavia da da asgari 10-15 bin tl indirim olabilir,.gerci o yuceoto...
dogus grubunda performans araclarinda ciddi indirim oluyor. 267 binlil s3 u 214.bine veriyorlardi gecen hafta, hatta dolar cosmadan 180-190 bin tllere s3 ler satilmis. octavia da da asgari 10-15 bin tl indirim olabilir,.gerci o yuceoto...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
bende geçen sitesinde gördüm combiyi çok hoşuma gitti ; rs6 çok beğendiğim ihtişamlı bir araç direk aklıma o geldi tecrübe eden varmı diye sormak istedim hali hazırda e60 kullanıcısıyım , bunu dizel ve performanslı olduğu için sormak istedim
e60 dan sonra ne kadar tatmin eder bilemem sonuçta e segmenti bir araç , test etmek en mantıklısı , tabi kişisel beklentılerınızde önemli , fotoğraflardan oldukça çekici combi rs ))
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Test ettiğimde benı oldukca tatmın etmıstı , ancak e60 la kafa kafaya bır perfonmans olur , dızayn bence agresıf ve govde renklerı cıdden çekici , işçilik olarak e60 dan gerı kalır ancak kullanıslılık ozellıkle combı olması sebebıyle daha avantajlı, mutlaka test edın derım , ben secım sonrasını beklıyorum..![]()
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
yahu bu sorular sorulmadı dimi ya ?
beyler 12bin tl x 12 ay 144000tl eder ha
elbetdeki yıllık bu değer, ve uyannın türkiye sadece İstanbuldan ibaret değil türkiyenin birçok ilinde kiralar yıllık toplanır aylık değil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)