Ahhahahaahsh :D
Printable View
Ben de cupradan yana kullanırdim tercihimi.Çok yakın bir arkadaşım(aşağı yukarı hergün beraber olduğum) 7 ay civarnda Cupra bindi.
Birkaç polo gti olan tandığımız da vardı.Cupra her durumda bi adım öndeydi açıkcası. Gidişlerinde de öyle belirgin bi fark yoktu.Normal şartlarda çoğu zaman 1 boy bile olmuyordu.
vw rcd 510 için fazladan 10bin 15bin TL polo gti verilmez bence.
(RCD 510 örneklememdeki sebep ibiza cupranın teyp'ine kötülüyorlardı)
Seat ibiza için double din
https://www.youtube.com/watch?v=LFIWR7JXEsY
Polo'nun ici guzel.
Cupra'nin disi :)
Gerçi şuan fiyat listesinde yok ama.
Seat ibiza Cupra'da seat sport frenler ekstra geliyordu.
AP Racing üretimi 312mm disk'ler ile.
stoc olarak cupra gti dan 1,5 boy geride egzozu ortadan değilde polo gibi sağ veya soldan olsaydı emin olun 1,5 boy önünde olurdu..
Dün sıfır ibiza cupra alarak sonuçlandırdık konuyu :)
hayırlı olsun fotoları beklıyoruz
Hiç biri :D
sıfır cupra kaldımı başka :) hayırlı olsun .fiyatı özel değilse yazarmısın abi ?
'13Gti kullanıyorum, bana göre cupra yada gti arasında kaldiysan cupra al görüntü Daha hoş bana göre ama iç akşam benim hoşuma gitmediği için almadım. Aralarında ki fiyat farkını satarken de düşün 60 a aldığın aracı 58e satarsin 50 ye aldığın 48, değişen birsey yok yani. Ben wv ile seat arasında tercih yapcak olsam wv tercih ederdim kesinlikle.
Kayseride bir tane vardı 2 gün önce satıldı kırmızı cam tavanlı o kayserideki son cupraydı birde izmitte kırmızı cam tavan vardı onada ben kapora vermiştim keleşlerin yaptığı bir olaydan dolayı almadık onun dışında birde bu ay bir parti gelceği söyleniyodu izmite 64.500 pazarlıksız
doğuş satış tan aldığım bilgiye göre fuarda satılan 1 tek kırmızı cupra vardı onun dışında türkiye genelinde yoktu ilginç
siparişlede gelmeyecek artık dendi
ekim kasım gibi 1.8 lt getireceğiz dediler
görelim bakalım gelirmi siparişlemi gelir belli olur az kaldı
vallah kayseri ve izmiti iyi biliyorum izmitte o bahsedilen cupralar gelmediyse bu ay izmittede bitti bir daha gelmez çünkü 1.8 ler gelecek yaz sonuna kalmaz gibi duruyo yaz sonu şehir dışından denk gettirirsem bende almak istiyorum sıfır cupra ama arkadaşlarım şehir dışını bir bir temizlemeye başladı :)
abi fena sallamış o banada keleşlerde satış yetkilisinin söylediği mayıs ayında sipariş verirken bir partide haziranda getircez diye onun dışında 2 gün öncede yakın arkadaşımın arkadaşı aldı kayserideki son cuprayı yaz sonu bulamazsam 1.4 tsi mecbur 1.8 leri beklicem umarım 100 binleri bulmaz onlar
2015 F
fiyat listesinden kalkmamış cupra .
1.8 ler tahminim 90 civarı olur o parayada çok alan olmaz bence . 1.4 polo gt act bile 70 i geçiyo .
sanırım şuan en mantıklı leon fr lar var sıfır olarak .
seat club offical den takip edebilirsin abi en son kayserideki 2 gün önce satılan cupranın fotoğrafı var oda izmitte geldi aynı zamanda birde benim kapora verip geri aldığım keleşlerde vardı onuda konu sahibi abi aldı sanırım onun dışında birde geçen ay haziran ayında bir parti gelcek diyodu keleşler arayın sorun şehir dışında falan illaki vardır
doğrudur abi son cupra dediğim kayseri için olandı bu arada yanlış anlaşılmasın kayseride kalmamış :)
aynen leon fr ler var sıfır olarak onlarda geçen ay sorduğum da anca haziran gibi sipariş verebilirisiniz istediğiniz donanım dediler bekleme süresi vermediler o paraya gelirse cupra sevgimi kalbime gömmek zorunda kalırım :D
eksik yazmışım seat club offical facebook sayfasından bakılabilir
ocakta param varken almadım cupra nasılda pişman oldum . fr ın 150 lik dsg si çok güzelde 1 ay önce 71 liraydı şimdi 75 olmuş bi kaç opsiyon ekletsek deli para olucak .bi kaç aya falanda 2-3 lira daha zam yaparlar kesin. manuelinede 125 lik motoru getimişler 140 lık kalkmış nasıl bi saçmalıksa :D ah şu dolu polo gt lerin sıfırı 60-65 lira arası olsa .
Yok , yada son diye bişey yok kırmızı sunroof lu 1 tane sıfır var alacak olan parasını ayarlayıp sakarya seat bayisine gitsin
Özelden baya bi mesaj gelmiş burdan yazıyım,
Dediğim gibi sakarya da sıfır var şu an
Ben , 64500 araba
2800 garanti uzatma (4 yıl sınırsız km)
1800 bady kit ( lip marşpiyel kanat)
1400 woglant yay , ön arka speacer , gun metal jantlar , cam filmi , pasta cila boya koruma , kaput ve çamurlukların kaplanması
Bu şekilde dün teslim aldım
Hayırlı olsun keşke garanti uzatma almasaydınız
Çünkü zaten servis bakımlı olduğu sürece iyi niyet garantisi devam eder
Baştan da asla söylemezler.
Güle güle kullanın
Teşekkürler , iyi niyeti söylediler ama doğuş araçları ile sıkıntı yaşayan çok arkadaşım oldu hemen hemen tamamı çıkan masrafı iyi niyet kapsamında yarı yarıya anlaştılar, garanti olsun kafam rahat olsun diye aldım.
1 saat önce ordaydım. Bizzat ta gördüm arabayı 64600 indirim kesinlikle yok almayı düşünüyosanız hemen alın yarına kalmaz bu araba dediler. 10 dk önce yakın arkadaşım için aradım opsiyonladık olmazsa size döneriz dediler.
Benim aldığıma da 10 gün önce satıldı demişler di :)
Bence takip edin , numaranızı bırakın olmaz ise beni arayın deyin.
içinin basıklıgı vb sizin için onemli degilse dusunmeden cupra alın hem daha ucuz hem dıs goruntusu daha guzel ama seatın ibizanın içini guncellemesi gerek gercekten cok bunaltıcı ayrıca ses sistemi kotu kliması kapanmıyo plastik kalitesi poloya dusuk bunlar giderilse benim gozumde polodan guzel bir otomobil olur
CUPRALAR kazalısı kırmızı cam tavanlı olsun her türlü arabanın 50 lirası var 2013 lerin.. zaten sene 2015 diye hasar kaydı bakılıyor 5 sene sonra kimsenin gözü görmeyecek zaten
2015 ler ise bayide kalmadıgı sürece 70 den başlar
izmir mbu ile şu anda telefondayım. en geç eylül gibi 1.4 gelir elimize 1.8 ile ilgili herhangi bir gelişme yok diyor.
ben biraz üsteleyince sistemden kontrol etti ağustosta motor belli olur dedi.
ben ekim gibi düşünüyorum dedim o tarihe kadar kesin 1.4 gelmiş olur dedi önce.
ben biraz ısrar edip eminmisiniz bikaç yerde bundan sonra 1.8 gelecekmiş diye okudum diyince sistemden bi iki dk kontrol etti motor kodlarını göremiyorum ağustosta netleşir e döndürdü olayı..