Parlaklık tasarruf modu açıkken kaçıncı seviyede kullanıyorsun abi?
Printable View
bugün sabah güncelleme geldi s5 ime ve bi nebze donma ve hatalar kalktı gibi . Ayrıca sabahtan bu yana şarjımda oldukça yavaş bi düşme var. Hayırlısı bakalım. 2-3 gün daha geçsin bakalım ne olacak.
Yok aga htc one da nefret ettirdi kvk ya gotursem kitkat yuklerlermiki garanti bozacak bise yapmak istemiorum
Sony Z3 e yükledim. Pili çabuk bitmeye başladı.
dün S5'e 5.0 yüklü olana bir 397mb'lık bir güncelleme daha geldi bakalım şu durdurk yere çıkan durduruldu hatalarını gidermişlermi
Allahın belası Samsung Note3'e de 5.0 lolipopu yayınlasa da artık biz de baksak neymiş ne değilmiş, illa rom attıracaklar adama.
eskisi kadar sık hata almasamda yine instagram durduruldu hatası aldım.hadi hayırlısı bakalım
instagram durduruldu hatasının yeni gelen android sürümü ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.. Muhtemelen, instagramın sürümüyle alakalıdır.
S5 üzerinde 4.4.2 kullanıyorum ve ben de aynı "instagram durduruldu" hatasını alıyorum..
androıd 5.0 geldıgınden berı telefonum rezıl oldu
m8 kullanıcısıyım geldıgınden berı messenger kullanamadıgımamı yanayım sarjımı ıctıgınemı yanayım
arkadasların yanıdna rezıl oluyorum m8 ım oldugu halde messenger kullanmadıgım ıcın halada duzeltme yok
Adı üstünde lollipop daha ne beklenirki. :cool:
M8 de çözümü bu. Bir çözümü de menüde "Geliştirici ayarları" açıksa "Nu player" seçeneğini iptal etmek ancak başka uygulamaları etkileyebilir diye de uyarı yapmışlar.Ben bir süre böyle kullandım etkilenen uygulama göremdim ancak etraflıca test etmediğimi de belirtmem lazım
Gece gece sağlam güldürdün, teşekkürler... Yazılanları tek tek okudum ve şu kanıya vardım... İnsan o kadar para verip neden bu rezilliğe katlanır?? Enteresan, ama gerçek... Oysa; daha uygun fiyatlara, daha stabil ve donmayan, yavaşlamayan işletim sistemleri de var piyasada...
s5 de duzeltme güncellemesi yayınlanmış olması gerek
Valla benim S5 hızlıydı yavaşlamamıştı 5.0 ile ama şarj azalmıştı. Güncelleme ile şarj düzeldi.
5 Güncellemesini yaptım. Yaptıktan sonra da wipe / factory reset yaptım..
Sorunsuz kullanıyorum şu an..
Tek derdim titreşim seçeneğinin kaybolmuş olması. Bunun geri geldiği söyleniyordu, var mı doğruluğu?
Evet titreşim/sessiz/ses açık olark tekrar eskisi gibi kullanabiliyoruz bende dün güncelledim
sesli sessiz vardı onun yanında engelleme/rahatsız etme modu iyiydi valla şimdi biraz daha degiştirmişler. mkt ın dedigi gibi titresim kısmıda geldi simdi. rahatsız etmeyin modunu tavsiye ederim sadece aramaları bildir kısmını işaretledim isterse dünya yansın yine ötmüyor yada titremiyor ama arama gelirse normalde nasılsa öyle devam ediyor.
1 hafta önce geldi güncelleme fakat daha yeni farkediyorum sessiz in geldiğini :D
eskisinden kastın ne abi ? komple sessize aldınmı titresim dahil kapanması yada titresimin aldıgında sadece titremesi ise eskisi gibi geri geldi evet . bildirm panelinde hem ses sessiz kısmını değişmiş titresimi koydular hemde rahatsız etmeyi daha az kullanmaya yoneltmişler muhtemelen istedigin gibi olmus
Sağ tuşa bastığımızda;
sessiz - titreşim - sesli çıkıyordu ya; o yok mu?
Bildirim paneline ikon olarak mı geldi bunlar? Dur bakayım bi
edit: gördüm bildirime gelmiş, ben eskiden sağ tuşa basılı tutarak yapardım bu zımbırtıyı...
ayrıca knox da geri gelmiş, çok sevindim buna
Telefon içinde ayrı bir sanal telefon
kişisel mailim, kişisel contactlarım, kişisel dosyalarım, fotoğraflarım, applicationlarım şu an kullandığın telefon içerisinde..
Ancak knox butonuna bastığında, ayrı bir şifre ile girdiğin ikinci bir desktop çıkıyor. Şirket mailin, contactların, dosyaların, applicationlarını da buraya tanımlayabiliyorsun. Şifre ile girilip çıkılan bir yer.. Kişisel taraf ve şirket tarafı birbirinden her anlamda bağımsız olarak kullanılabiliyor. Telefon PC'ye usb ile bağlansa dahi encrypted olduğundan knox içine ( maillere, dosyalara vs ) ulaşım yapılamıyor..