yakın zamanda aracımı vizeye sokucam izmirde arac muayenesınde ne tarz sorunlar oluyor gıren yaptıran vardır. kesin olarak kıllattıkları seyler varmı arac basıklıklıı far stop vs gıbı ?
yakın zamanda aracımı vizeye sokucam izmirde arac muayenesınde ne tarz sorunlar oluyor gıren yaptıran vardır. kesin olarak kıllattıkları seyler varmı arac basıklıklıı far stop vs gıbı ?
arka sılecek farlar yaylar![]()
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Standart 206 aracımı geçirmedi arkadaşlar. Tüv izmirde okadar güzel maşallah.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
valla abı kaydettım noyu arıycam zamanı gelınce cok saol
gokanım arac iyi maşallah sahıbı gıbı kaslı![]()
ben çiğlideki tüvde girdim angel,son susturucu,coilover,jant var arabada basık araba sadece ferrari kornama takılıdılar böyle geçmez dediler zar zor ikna ettim![]()
Ankara konusuna da yazmıştım.
Far ampüllerini, yayları ve son susturucuyu orjinale çevirip gittim.
Cam filmi, headers, son susturucu hariç cat back, cai'ye sorun çıkartmadılar. Ancak fa korna diye tabir ettiğimiz havalı kornaya ve 18" janta ağır kusur yazıp geri yolladılar.
arkadaşım öncelikle şimdiden geçmiş olsun;
ben dün vizeden kaldım. Dünden beri araba ile uğraştık ve bugün geçtim..
Kaldıklarım; egzoz çok ses yapıyodu,arka cam sileceği yoktu ve su atmıyordu,sağ angel içindeki sinyal beyaz yanıyordu,xenon o anda açtığında patlamadı ve en önemlisi yaylar araç basıktı ve çapraza aldığında ön tarafta sürtme oldu,gerçi arka tarafı çapraza alamadı çünkü aracın altına koyduğu takoz gibi şey girmedi.. anlıyacağın bunlar ile kaldım..
görüp,dikkat ettiklerim;
aracın basık olması önemli değil,çapraza aldığında çamurluğa sürtmesin yeter!
egzoz ses yapmasın,en ufak sesde tapa gaz deniyolar egzozu..
farlar ayarlı olsun.. aydınlatma sorunsuz olsun.. sinyal,stop vs vs
lastiklerin dişli olsun..
ve emniyet kemelerini kontrol et..
ben çiğlide yaptırdım.. çok çok sıkı bir durum yok aslında,hep konuşulan ve olması gerekenler..
benim de muayene geldi arkadaşlar, önümüzdeki hafta çiğli'den girmeyi planlıyorum, gerçi bornova'dakinden geçen bir mavi vti görmüştüm adam bahçesinde limitöre filan soktu hatta aracı, terakki'deki bir ustanın araçmış muhtemel ikili ilişkiler konuşmuştur, benim de ata sanayide nazım geçen ustalarım var bir şeyler ayarlatmaya çalışcam olursa, son susturucu 3,5 yay, cai, xenon,film var...
Dün benim aracım geçti 320icabrio. Ne far ayarı yaptırdım, ne yaylarını elledim, ne ferro kornasını. Sağ oolsun tanıdık var. Evimin önünden alındı tam 1 saat 30 dakika sonra gene evimin önündeydi. İlgilenen varsa arabasında değişiklik yapmadan aradan çıkarırız.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
mantıklı davran gereksiz şeyleri sökmek zorunda kalma arabanı yükselt seninki çok basık geçmezsonra vizeye sok onlar sana neyin eksik yazarlarsa git onalrı deiştir ve çigli falan deil git bornovaya orda çalışanların çogunda modlu araba var kasmıolar alman mühendisler gittiginden beri vize daha rahat ..
![]()
fren ayarların farların tam olarak çalışsın yeterli..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)