Fenadyı gece ya öldük gülmekten gece karar verdim zaten dükkanı satıp s2k alcam karar verdim dün geceden sonra :D
Printable View
Fenadyı gece ya öldük gülmekten gece karar verdim zaten dükkanı satıp s2k alcam karar verdim dün geceden sonra :D
beyler en kotu gunumuz bole olsun yaw...6 saat net guldum hakkten denız allah razı olsun senden ne dert kaldı ne tasa....sole haftaya daha kalabalık bı organızasyon yapalım rollınglı olsun bu sefer:)
masallah gencler allah eglencenizi bol etsin...ama bizsiz olmaz bidahakine tam organize olalım
Acil aranıyor!!!!! Soyle 2007 model sıyah ilk sahibinden(kesınlıkle) kımseye gecılmemıs sattıgında anında para edıcek hatta parasıyla 3 tane m3 alabılecegım ilk sahibinden 80000 YTL LIK s2k aranıyor not:tentesının motoru bozuk olabılır zaten ustunu hıc kapatmıyacam ,kışın bıle!!!:D:D:D:D:D:D:D
nerde videolar denizzzzzz radmınnn
BU GECE KOYACAZ merak etmeyın gulmekten bayılma garantılı wıdeolar zaten.
[QUOTE=Istilldo;413323]bence tünay onla denemesin en fazla atacağı 3 boy :D:D:D:
yanlış anlaşılmasın viperlada denese de 3boy arabanın bir özelliği bu :D:D[/QU yaptıgın ısmı senınde arabanın sahıbını uyandıracan sımdı !!!!! o arabanın boyle bır ozellıgı oldugunu bılmıyordu kapacaktık elınden arabayı not: arabanın ozellıgı 100 boy yesen bıle ıcıne oturunca en fazla 3 boy gıbı gelıyor ınsana !!!!heheheheheheheheheheh
o arkadasa soyle benım 17 lerde beyaz demekkı kafa kafaya gıderız onunla :D:D:D:D:D:D:D ama ınsallah o arkadas benı gecer bunu butun ıctenlıgımle soyluyorum o arkadasın arabasının yurumesını sahıbınden daha cok ıstemıyorsam namertım (keremde benım dusuncelerımın aynısına sahıp)
Deniss ne alaka yaw cagtay nicki:)))bende çözmeye çalışıodum kim olduunu:)))
tansasa gecıyoruz arkadaslar
Adminlerden birine at mesaj halletsinler..naapcaksınız ya bu soğukta hem kapanmıştır tansaş puhhahahhahaa
simdi goruyorum konuyu :D