umarım dediğin gibi photoshop dur ... eğer gerçekse rezalet ...
mazda 3 güzel olmuş tuttum . Z de fena değil gibi ..
bişi merak ediyorum arabalar niçin böyle abuk subuk şekillerde yollara çıkıyorlar ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
etrafları yama gibi ya ondan diyorum neden öyle yapıp dolaşıyorlar ? çok ilginç ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bro madem gizli tutmak istiyorsn ne dışarı çıkartıyorsn arabayıkafaları güzel bunların
![]()
Aracıı deniolar...tanınmasınn diye..fotografları önceden belırlenmesın amacıyla yapılıor ama sonuçta çeken çekiyor ve yamalı![]()
koskoca mercedes in gizli deniyeceği bir yeri yok galba dışarlarda yamalar içinde çıkarıyorlar arabayı bana çok komik geliyor![]()
Mazda 3 Dizayn olarak guzel tasarlanmıs ama bana göree arka tampon arkada kalmıs![]()
CLK'nın Audi A5 ve BMW E92'den daha güzel olacağını düşünüyorum.
Mazda3 cok güzel de, lexus taklidi olmus![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Nürburgring pisti (Kısaca Ring) VW, BMW ve Mercedes markalarının ortak olarak test sürüşü yapmak için inşa ettikleri bir pisttir. Fakat günümüzde bunu halka açtıkları için bu üç firma bir çok test sürüşünü ıssız yerlerde ya da şehrin boş ara sokaklarında yapmaktalar. Onların bizlere verdikleri Spy Shot'lar olmasa insanlar gidip o piste çıkamayacaklardı. Yani Almanyada bu üç firma modifiye, otomobil ya da motorsporları olarak adlandırabileceğimiz camialara hizmet veriyorlar. Keşke ülkemizde de böyle bir durum söz konusu olsa.
Bursa'ya çekim için gittiğimizde sık sık bu sahnelerle karşılaşırız. Kocaeli'de Hyundai'nin spy shotlarını, Bursa'da Fiat'ın spy shotlarını çektiğimi bilirim... İşin garibi bu adamlar tam da Körfez'de drag olduğu günlerde çıkıyorlardıBile bile lades yani...
Bu arada Mazda 3 gerçekten enfes.
Loading World's Best Magazine...
bunların hepsi makyajlı yau![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)