Turbo k20a2
Kalan parayida rolle yakıt için ayirirdim :)
Printable View
Turbo k20a2
Kalan parayida rolle yakıt için ayirirdim :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99650031/detay bence bu hatta 120 bin civarı cabriosu olursa nokta atısı olur bence
Yerinizde olsam temiz bir 335 alıp keyifle binerim. Sonrada egzoz, yazılım ve 335 yazısını söker hafta sonu ava çıkarım :)
Hafta sonu keyif arabası olacaksa 645 cabrio.
s2000 ler revaçta değil heralde artık :)
S2000 tabiki...335'ler manuel olsaydı tadından yenmezdi beee :)
6.30i alırdım 2005 model falan :)
En mantikli 335 olucaktir bencede
BMW 3 serisimi 6 serisimi ?
Ben çok hızlı olsun dersem 335i hızlı ama konforluda olsun dersem 630i alırdım.
6 nın prestiji görünüşü bambaşka
yani yanlış anlamayın ama 100k liralık bütçeye 150k lık araç önermek te pek mantıklı değil :) 150 lira verebilecek olsa zaten fiyatı öyle belirlerdi :)
o zaman bütçe 150 bin lira olmuş :D
VTİ :D 10krktr
EVO-STI serisi yada E46 M3 , E55 AMG düşünülebilir benim tercihim.
maddi durumunuzu bilmiyorum ama ben olsam bu paralara çıktığım zaman satınca zarar en az ettirecek arabaya bakardım yani piyasası oturmuş olan bi araba bakardım.vetteler fiyatlar uçtu gerçi satılan yok max 90 bin verilir , 911 falan alınabilir ama eski olur bunlar.335 alınabilir mantıklısı bu ama 100 bin ben vermezdim o kasa arabaya , 6 serisi 30i fln en mantıklısı gibi duruyor belki aralarındaki en yavaşıdır ama güzeli hala dönüp dönüp baktırır kendine.slk z3 z4 fln geçiniz
Bütçe belli arkadaşlar bir an gaza gelmiş olabilirim :) max %10 bütçeyi aşan araçlar olabilir o da pazarlıkla bir kısmı amorti edilebilir.
Dediğiniz gibi satarken de min. değer düşüşü ile satmak lazım
Birde tabi alınacak aracın km aralığı da önemli tavsiye edilen BMW 6 serisinin yada 335 in km leri 100binnin üstünde. Bu kmnin üstündeki araçlari tercih etmek ne kadar sağlıklı olur acaba ?