Ben düşünmeden 6 serisi alırdım.
Printable View
Ben düşünmeden 6 serisi alırdım.
Aynen hafta içi kullandığım araç fiat freemont 2.0 dizel awd gayet konforlu ideal bir araç. Bir önceki aracımda bravo 1.4 Turbo Sport. Haliyle bir özlemde var güçlü turbolu bir arabaya ama freemonttan gelende konfor hissiyatıda göz ardı edemiyorsun.
Gunluk binilecek spor arac tavsiyesi beklenseydi bende golf r veya biraz daha yukarda 335i derdim
Ama hafta sonu binilecek aracin biraz daha hircin olmasi gorusundeyim
Ben olsam STI veya EVO serisi alirdim ..
eğer hanımın onayı da gerekiyorsa bence düşük km'de 2010 ve üstü temiz bir r56 jcw alınır, şıkır şıkır binilir :)
Eski bir 3.35i kullanıcısıyım kesinlikle tavsiye ederim. Hiç istemeyerek biraz mecburi satmıştım. Şimdi tekrar 2. araç koyabilecek olsam yine 3.35 bakarım.
gt86 alıp 0.4 0.5 bar üfletmeye calısırdım ben olsam, kasa olarak aşırı zevkli ama motor olarak yetersiz kalıyor tam anlamıyla eglence için. (hiç binip kullanmadım, videolar ve kullanıcı yorumlarından edindigim bilgiler)
tabi motor içi durumu falan bilmek lazım üflemek için.
e46 m3 diyenler , ceset alıp keyiften çok sanayide sürünürsün. Bir tane orjinal km li düzgün e46 m3 var mı , ne hikmetse 100-150 bini geçmiyor km ler hiç.
630i diyenler , giden araba derken kasıt bu değil heralde çünkü araba bildiğin kağnı gibi eşşek gibi de benzin yakıyor ocak söndürür. He görüntü prestij süper o ayrı mesele.
335i ler de şurada paylaşılan ilanların hepsi patlak ve haşat arabalar , hiç biri tat vermez tam aksine tat kaçırır , 140 bin TL nin altında düzgün 335i almak çok zor.
Bu paraya bence En mantıklı araçlar , hem yeni hem temiz olur dersek , TT quattro ilk tercihim olurdu , spor araba hissi , performans hepsi bir arada. GT86 olabilir , veya cooper GP , en son da EVO X düşünürdüm. Geriye kalan paylaşımlar hepsi sağlam makineler ama bu paraya çöplük.
e46 m3 artık g.t ister biraz
temiz 335 net olur
ilk sahibinden 2007 model slk düşünürsen detayları pm atabilirim
http://i.hizliresim.com/QR0GJr.png
Yeni MX5 ne zaman gelicek Tr'ye ? Detaylar belli midir ?
üstüne koyma durumunuz olursa yeni type r da olabilir dicem ama baya koymanız gerekecek sanırım.
E46 M3 dediğiniz gibi km sine güvenmek çok zor
honda düşünmüyorum kesinlikle tercihim değil gerçekten güzel araç motor olarak çok iyi ama tercih meselesi
slk küçük bir araç keşke sl55 amg alınabilse bu paralara dolayısıyla mini de otomatik tercih dışı ki cooper s test etmiştim kesinlikle çok iyi
bu bütçeye 335 lerin malesef 100bin km üstündekilere uyuyor. 100bin km nin üsütündeki bir aracı almak cesaret ister benim fikrim (düşük kmli kelepir 335 ler paraya çevrilir:) )
audi tt özellikle son msjdaki ilan gerçekten güzelmiş kafada yer etmeye başladı.
zaten yazılmış ama , 335 ve golf r alınabilir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04905995/detay
C5 dışında amerikan tavsiyesi gelmedi hiç.
mustang 4.6 GT hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
mitsubishi evo x
TT tfsi quattro varken neyi zorluyorsunuz anlamadım :) hem ederinin altında satılıyor 90'a çok düzgün kapar şıkır şıkır binersiniz.GT86 için de bizim tabirimiz olan yürümeyle eşdeğer anlamda bir yürümesi yok imiş.Burcu(çetinkaya) ile bir iki sefer muhabbetini yaptık torksuz ve altların boş olduğunu söylemişti.
Biraz daha üstüne koyun bekleyip Temmuz da yeni Typer alın derim :)
Amaç eğlence ise evo candır gerisi heyecandır :)
bmw 335, evo 8-9, audi TT (mümkünse TTS), audi s3, impreza sti, 350z arasından birini seçerdim.
oldu ya yüksek kmli bir araca gönlünü kaptırdın diyelim; sahibinin aracı düzenli servise sokmuş "titiz, kıl, takıntılı vsvsvs" olmasına dikkat edersen sıkıntı yaşamazsın. Biraz araştırma gerekiyor, bide mümkünse 2den fazla el değiştirmemiş olması size avantaj sağlayacaktır.
sormak zorundayız derken yanlış anlamayın lütfen :) fikrine saygı göstermek dersek daha doğru olacak
335 önerilmiş fakat o paralara maalesef düzgün bir araç yok, iyi olanlar da fiyatları çok çok daha yüksek, 630 önerilmiş fakat 6 serisinde en kötü motor, hiç önerilmez 6 serisinde 645 650 almak gerekir, mümkünse 635d en uygun olanı fakat o da tr'de yok diye biliyorum, hatta şuanda bende 635d cabrio ve 428 cabrio arasında kaldım.
bunlar dışında benim aklımda mesela c6 lar var, çok fazla yakıyorlar fakat bakımları üzmüyor, c5'ler hakkında hiç bilgim yok ama geçen eskişehir yolunda rast geldim, kırmızı yanıyordu resmen.
siz küçük araç olsun istemiyorsunuz anladığım kadarıyla, sl500 olabilir fakat onlar da 130-140 aralığında, bütçenize göre en uygun araçlara bakın, km'leri yüksek araçlar zamanınızı ve paranızı çok fazla çalabilir.
4.6 GT'yi tavsiye ederim. Standart haliyle bile çok keyifli.
Frenleri ve süspansiyonu standart haldeyse, frenlemede, virajlarda ve hatta yol tutuşta limitte kullanacaksan sıkıntı yaşarsın. Bu garantidir. Ancak aracın yol tutmaması, sürekli patinaj çekmesi, dumanlar lastik izleri gibi "ilgi çekici hareketler" tercih ediyorsan tavsiyemdir, bire birdir.
Düz yol performansı çok güzel. Hiç oynanmamış bir otomobille bile.
Islak zemin varsa, lastiklerin soğuksa asla tam performanslı kullanamazsın. Arkasını hep bırakma eğiliminde, zaten memlekettekilerin pek çoğu kaldırıma çıkmıştır nitekim.
Sabit arka aks mevcut. Yalnızca kuru havada kullanacaksan ve kalkış yapmak hoşuna gidiyorsa, tam slick lastik takıp art arda ışıklarda kalkış yap, yine de bir şey olmaz, Aksın falan kırılmaz yürür geçersin.
Şimdi USD arttığı için parça fiyatlarına uygun diyemeyeceğim ancak bence hala fiyatları makul seviyede.
Modernize edilmiş ancak hala çok basit ve eski usulde yapılmış bir otomobil. Ben bu yönden çok seviyorum. Örneğin canın sıkıldı Bodrum'a gittin veya Anadolu'nun herhangi başka bir şehrine. Bir yerinde (çok anormal olmamak kaydıyla) bir problem çıktı diyelim. Herhangi bir sanayide herhangi bir ustaya götürdüğünde (araç ile ilgili senin hiçbir bilgin olmaması halinde dahi) problemini giderebilirsin, çünkü modernize edilmiş eski ve basit sistemi kullanıyor.
Benim yakın bir arkadaşımda da bende de 4.6 2v makina mevcut. Ekstrem olmayan pek çok işini evin garajında kendimiz gayet rahat şekilde halledebiliyoruz.
Bence 4 kapıda olsa olur dersen iyi bir seçenek.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8163862/detay/
golf r alırkende satarkende sorun yaşamazsın ve değer kaybetmez. Hem de hanımın da hoşuna gidebilir golf diye. Haftaiçi kendi de kullanmak isteyebilir. Konforu da kötü değil. Evo vs biraz sert arabalar.
100 bin vereceksen bence önden çeker spor araba alma. Gereği yok. Git 60 a type r al aynı şey.
Dusunurseniz evo x sst var
Kazasiz boyasiz ici disi temiz motor bolt on yuklu
eos olmaz mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4781274/detay/
araçtan ne beklediğinizi bilmiyorum fakat ben olsam 6.45 cabrio alırdım hanımla hafta sonu gezmek için birebir iyi kötü gidiyor duruyor cabrio hala sözü geçen bir kasa..
şehir içi 14 15 uzun yolda 8 9 yakıyor.Ben çok memnundum da 6 ayda bir değiştirme hastalığı olduğundan geçen hafta sattım.Tavsiye ederim.
Otomatik gt86 sadece zulüm.
Alınacaksa düz vitesli alınıp sc'lenmeli.
Fabrikasyon o kadar güzel viraj performansı olan başka bir otomobile binmedim diyebilirim.
Audi TT
Peugeot RCZ
Gt86 nin lastiklerde verdigi guc max 159whp. Gücsüz bir otomobil. Spor otomobil icin zayif kalacaktir manuel bile olsa.
sektör olarak otomotiv sektöründeyiz zaten fiat bayiisi olduğumuz için wv golf, seat leon, honda tercihimiz değil çünkü sattığımız araçların muadilleri olduğu için etik olmaz.
Yeni yenidir gider tertemiz mini jcw alirdim