Allah rahmet eylesin..
Beyler fotoğraf paylaşmayalım mümkünse, kimsenin faydasına değil bu fotoğrafları görmek..
İlla paylaşacaksak link paylaşalım, isteyen girip baksın..
Bu şekilde editledim yukarıdaki mesajı
Printable View
Allah rahmet eylesin..
Beyler fotoğraf paylaşmayalım mümkünse, kimsenin faydasına değil bu fotoğrafları görmek..
İlla paylaşacaksak link paylaşalım, isteyen girip baksın..
Bu şekilde editledim yukarıdaki mesajı
Çok kötü olmuş ya . Allah rahmet eylesin
ALLAH rahmet eylesin.
fakat koruma demirinden öte bu tür kazaların az çok sebebi belli onlara dikkat etmek gerekli hepimiz biliyoruz bunu. sonuçta arkadan çarpma.
Çok kötü oldum. Allah rahmet eylesin.
Çok acı Allah ailesine yakınlarına sabırlar versin.Mekanları cennet olsun.
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin. hepimiz yer yer gazlıyoruz, tabii ki olmaması gereken bu ancak gerçekten tırların ve özellikle rampa ucu jilet gibi olan çekicilerin altına girdiğimizde boynumuzun kopmasını engelleyecek hiçbir şey yok :/
http://www.webrehberi.net/upload/57925.jpg
http://imgs.elookat.com/ilan/foto/2/...PG-22-3009.jpg
Dün arkadaşım gösterdi araba tanıdık umarım tanıdık değildir diyodum izmiten alınmaymış allah gani gani rahmet eylesin yaralı olanada sağlık
Allah rahmet eylesin.
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/136372-mert_karatas_photoworks.html
Araba bu sanirim.
En çok korktuğum şey.. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Dikkatli olmamız ve kendimize dur diyebilmemiz lazım.
Amin arkadaşlar.. Hız yaparken bir kez daha düşünmek lazım..
Allah rahmet eylesin
Ne kadar dorseye önlem alınsa da 1-2 lavuk yine kurala uymicak yine canımız acicak en iyisi yavaş gitmek başka çözümü yok
Allah rahmet eylesin , tamam sonuçta bizde hataliyiz ama bu kamyon tir ve benzerlerine önlem alınmak zorunda.
çok kötü olmuş kaza... allah yaknlarına sabır versin.
bu devirde bizim yaşadıgımz alanda herkes kendi önlemini almalı yoksa malesef istenmeyen şeyler olabiliyor tır dorseye bir demir koysalarda belli hızdan sonra o demirde işe yaramayacakdır.
Allah rahmet eylesin Kabri nur ile dolsun
facebookta resimleri görmüştüm çok üzüldüm allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabırlar versin
allah rahmet eylesin arkadaşın fotograflarına bakıyordumda s2000 fotografı altında haberlere çıkıcaz diye yazmış... :(
Allah rahmet eylesin.
Hep arkadan çarpan suçlu deniyor. Sürekli iş için uzun yoldayım. Ay da yaklaşık otomobil ile 6000-7000 km yol yaparım. Hiç mi hırsızın suçu yok. Acaba öndeki araç ne yapmış, Hatalı sollamış mı Diye sorgulayan yok.
Çok başıma geldi. sollayacağım araca yaklaşıyorum. Selektör atıyorum. Aynadan şoför gözüküyor. Görmediyse fark etmesini bekler korna çalıp geçiyorum. O kadar kanı bozuk şoför var ki. Adam göre göre sollamaya çıkıyor.
Ankara Adana yolu Konya makasa yaklaşırken soldayım. Evet hızlıyım ve muazzam bir hızım var. Tırı gördüm. Selektör korna. beni gördüğünü farkedince gaza yüklendim. Adam ne yaptı biliyor musunuz? Sollamaya çıktı. Ve ben dumanlar saçarak, dorse-bariyer arasına sıkışarak durdum. Makasta ki trafiğe bildirdim. Beni içeri gönderdiler adamı durdurdular. Dayanamadım döndüm. Adam yalvarıyor polise. Yok öyle bir şey diye. Ben adama zıplayınca polis beni tuttu. O sıra inkar eden tırcı ne dedi biliyor musunuz? Çok hızlı geliyordu. İşte durum. Ne yapılır bu adam. Bile bile, göre göre beni öldürmek için sola çıkmış. Polis de şahit oldu. Benim şikayete gerek kalmadan puanı dolduğundan ehliyetine el koydular.
Yani öndeki aracı sorgulayan yok. Arkadan çarptı!!!
Tekrar Allah Rahmet eylesin