User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
104 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Projeden ev al - sat yapmak

eyuparsln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 yildir unlu bir insaat sirketinde calisiyorum
    cok yanlis bir secim yapmassaniz kazanirsiniz
    bennim sahit oldugum rakamlar
    cengelkoy de.bir proje icin 1 milyon$ lik ev 3 yilda 2,3milyon$
    halkalida 200k tl lik ev 2 yilda 450k tl
    kartalda 300 k tl lik ev 450k tl

inanmasi zor ama fiyatlar boyle ve satiliyor
    benden sana tavsiye avrupa yakasindan yana tercih yap
    begenmediniz halkali coplugu kartal dan daha cok prim ve satis yapiyor.

su aralar gozler kayasehirde

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013 kasimda beylikduzunde unlu bir siteden projeden ev almak icin gorusmeye gitmistim havuz vs manzarali 1+1 icin 119tl fiyat vermislerdi. 2014 eylulde ciddi almak icin gitmistim verdikleri fiyat 210 tl idi. Emlak kazandiriyor.

erhanaytac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok acil satması gereken birine denk geldim ve aldım... Bu tarz evlerde arastırıp alabilirim.

Kesinlikle yapmanız gereken bu bence.
    Ufaktan başlayarak elinizdeki sermayeyi büyütmelisiniz.
    Daha sonra bu işte tecrübe kazandığınızda belki bir inşaat firması kurarsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler herkese tek tek cevap veremicem toparlayıp yazıcam

Arsa işinden hiç anlamam , daire ise bende yeni daire aldım baya araştırdım azda olsa daire işinden anlarım ama arsa ıhhh hiç ilgim yok.Biraz daha riskli gibi arsa işi ama araştırıcam hiç düşünmemiştim

Batan firmalar oldugunu biliyorum ama ben riske girmeden daha çok şu anda revaçta olsan sağlam firmalardan almayı dusunuyorum.Atıyorum sur yapı vitrin projesi yapıyor şimdi ordan 2 tane 1+1 almak ne kadar riskli olabilir ki ? Ha vardır belki her işte oldugu risk ama çat diye batarmı ? Batsa da teminat veriyorlardır heralde bi şekilde alırım paramı.. Ha birde zaten inşaat firması olan dostlarımızda var şu an bu işe yakın bir iş yaptıgımız için güvenilir olmayan yerden almam zaten...

Desibel arkadaş manav bakkalda bu işi yapıyor güven olmaz dedin de yukarda belirttiğim gibi zaten manav bakkalın yaptıgı binalardan alıcagımı sanmam.Ama bitik daire alıp onu toparlayıp satma mantıklı.Olabilir.

İnşaat şirketi ile anlaşıp direk binaya girme bana daha riskli geliyor sonuçta sur yapı gelipte benimle anlaşmaz koca şirket eee xxx tanımadıgım ufak yatırımcı ilede bu işe girmem zaten..

Ha bide şu var illa sıfır daire alıcam diyede bir şart yok... Ben su an oturdugum daireyi inanmıcaksınız ama 120 bine aldım 1.5 sene evvel... Hemde maltepe sahilde şu an ederi 250-300 bin arası.Yan dairem 330 bine satıldı... Nasıl aldım burayı çok arastırdım sürekli gezdim daireleri ve sonunda çok acil satması gereken birine denk geldim ve aldım... Bu tarz evlerde arastırıp alabilirim.
    Maltepe de o rakama nasıl buldunuz bende yıllardır maltepedeyim hiç denk gelmedim
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köfrezde klima açık drag yapan ankaradan dönerken 290 + da motorcunun yanına gelip sigara yakan kaç kişi kaldı kardeşim

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    besiktaş'ta bir kardesim vardı, 300 bi tl gibi emlak icin oldukca düsük bir sermaye ile bu işe girdi, 4 sene sonunda serveti 3 milyon civarında. ama bu bildiginiz bitik daireleri alıp tadilat vs yaparak ciddi karlara satıyordu. en son maliye pesine düstü. yırttı mı bilmiyorum. dikkat etmek lazım.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada esimde projeden ev alıp magdur olanlardan, osmanlı inşaat. ahh osman bakırcı ahh.

ben cok korkuyorum su projeden ev alma isinden. 4. sene oldu, hala en ufak ilerleme yok.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son bikaç yıldır artan ivmeyle yükselen emlak piyasasını bence unutun. Bu yıl gerçekleşecek kriz patlağından sonra emlak balonu patlayacak. O yüzden doğru konumlanmanızı tavsiye ederim ki elinizdeki parayı ikiye katlayacağım derken bi anda yarıya indirmeyin. Bahsettiğiniz şeyi 3 sene önce yapacak olsanız şuan 3'e 5'e katlamıştınız ancak her yönden kriz sinyalleri gelirken, bu krizin ilk olarak paranın sürekli yanlış aktığı emlak piyasasını vurması kaçınılmaz.
    He illa alıcam bişeyler diyorsan bişey diyemem ama kendim yapıcam dersen eğer alibeyköy tarafına bi göz at. erdogangiller etrafa kendi sitelerini kurmaya başladı çoktan. hemen akabinde şuan metro çalışması var. 3 katlı tüp geçidin girişinin burdan olacağının duyurusu da yapıldı.

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    emlak bir balon fiyatlar sisiyor ama alim gucu dusuyor cok fena patlayacak surekli insaat yapiliyor.. 1milyon nakit varsa vadeli hesaba koyun dursun yasayin dertsiz basa dert olur.

buda.pest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1 takipteyim. Bu iş Adana-Antep tarafında nasıl bilen varmıdır acaba?
    Bende Adana ve özellikle Antepte merak ediyorum bu durumu.Bir bilen varsa süper olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emlak bir balon fiyatlar sisiyor ama alim gucu dusuyor cok fena patlayacak surekli insaat yapiliyor.. 1milyon nakit varsa vadeli hesaba koyun dursun yasayin dertsiz basa dert olur.
    Abi kentsel dönüşüm başladığı icin yine patlamaz

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muzurasd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maltepe de o rakama nasıl buldunuz bende yıllardır maltepedeyim hiç denk gelmedim
    hergün 2 saatte bir sahibinden com a refresh yaparak her haftasonu daireleri gezerek.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eyuparsln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 yildir unlu bir insaat sirketinde calisiyorum
    cok yanlis bir secim yapmassaniz kazanirsiniz
    bennim sahit oldugum rakamlar
    cengelkoy de.bir proje icin 1 milyon$ lik ev 3 yilda 2,3milyon$
    halkalida 200k tl lik ev 2 yilda 450k tl
    kartalda 300 k tl lik ev 450k tl

inanmasi zor ama fiyatlar boyle ve satiliyor
    benden sana tavsiye avrupa yakasindan yana tercih yap
    begenmediniz halkali coplugu kartal dan daha cok prim ve satis yapiyor.

su aralar gozler kayasehirde
    Ben 2006'dan beri halkalıda oturuyorum. 2010 senesinde 120 bin liraya aldıgım dairem şu anda raiç bedel olarak 270-300 bandında.. Evet alınıp satılıyor fakat yavaştan durma başladı.. Burayı bu kadar popüler hale getirenlerde sivil havacılık sektöründe çalışanlar.. 3. havalimanı yapılıpta bu sektörde çalışanlar buradan çıkmaya başlarsa bu ivmelenme tam tersine döner..

Ayrıca Atakent bölgesinde evler artık çok fazla kar ettirmez kanımca çünkü satanların tamamı sizin rant payınızıda almak istiyor. Tokinin yaptıgı 11 ile 20 yaş arasında evlere istenen rakamlar artık komedi boyutunda
    Tango-1 never dies.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok acil nakit ihtiyacın olmadığı surece emlak hep kazandırıyor

istanbulda kentsel donuşum ile ozellikle birçok semt değer olarak katladı ve bu donemde eski daire alanlarda çok fazla kar ettiler

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isin icindeyim asil is olacaksa asla tavsiye etmem
    Garantisi yok kestirmek zor olabilir tutar dersiniz yerinde kipirdar belki balon patlar elde kalir
    Ben mesela Akbati dan ev almistim kesin tutar dedim, dedik.. 4 sene olmus kipirdama bile yok hayatimin yatirim hatasi oldu
    Dusuk ihtimali soyluyorum guzel kar edersiniz neden dusuk ihtimal fiyatlar genel olarak acayip sacma noktalara tasindi
    Alanlarin bircogu yatirimci kar etmezse dokunmaz ama ya tutarsa diye aliyor
    Ama tekrarliyayim kenarda kullanilmayan unutalacak parayla ek is olarak yapilmasi lazim
    Illa denemek isteniyorsa degerli bir ilce semt te eski daire alip ufak tadilatla ufaktan ufaktan kesin kar edilir cunku boylesi yerlerde yeni proje pek yoktur ev alacaklar icinde yenilenmis olanlar daha albenili oluyor
    Neyse hayirlisi olsun

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nakitim varsa elinde tut bekle hocam.

Fed faiz arttirdiginda ki oyle yapmasi bekleniyor. Bu konut kredilerini etkiler bu da insaat sektorunu ciddi etkiler. Fed acikladimi onuda bu hafta takip edemedim ama bak cok onemli bu faiz arttirimi mevzusu, buna gore pozisyon almani tavsiye ederim.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fed kararını açıkladı en az 2 ay daha faiz yok, hem şu aralar arttırmasına gerekde yok doları kullanarak tüm avrupanın canına ot tıkadı

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buda.pest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Adana ve özellikle Antepte merak ediyorum bu durumu.Bir bilen varsa süper olur..

Adana'da fiyatlar şişmiş durumda şuan Türkmenbaşı çevresinin maşallahı var. Bir kaç yıl içinde Kabasakal tarafının açılmasını bekliyorum ben.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler geçen aylarda burda bir konu vardu şu kadar paraya ne iş yapılır diye , orada birileri projeden ve al sat çok karlı demişti , biraz araştırdım hakkaten yerinden aldıktan sonra ciddi karlar elde edilebiliyor.Birkaç aydır araştırıyorum bu işi.. Yakında işimden ayrılıcam , bu işi kafama koydum.1 m gibi bir parayla bu işe girmeyi düşünüyorum.Ama problem şurda mesela 80-100 bin civarı 8-10 daire almak mı karlı olur yoksa daha pahalı ama 3-4 dairemi mi ? Sürede önemli tabi mesela yeni başlanıcak bir proje ile ilgili görüştüm anahtar tesliminde %50 kesin kar diyor adamlar ama 24 ay ? Çok uzun değil mi... ? Şirket kurup mu yapmak mantıklı yoksa kendi üstüme kardeşim üstüne falan alıp mı ? Bu işi yapan varsa biraz akıl verebilir mi ?
    1m için 3-4 daire olmalı 2+1 yada 3+1 olmalı. Konut pazarında BALON konusunda tartışılıyor, kimine göre ev adet balonu var, kimine göre ev sayısı normal ama fiyatlar uçtu balonu var. Çok ev alsan çok al sat yapman lazım.

Gökhan Bilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazır bu kadar inşaat işiyle uğraşanı görmüşken sorayım 2012 mayıs'ta ev aldık sıfır 9 katlı apartmanın 3. Katı bundan önce orurduğumuz ev 20 senelikti ama üst daireden ya da alt daireden konuşma ve ayak sesleri gelmiyordu şimdi biz bu evi 160 bine almıştık ve şuan 250 yapar diyorlar yani sonuç olarak bu yeni evlerde lafa gelince herşey son sistemde neden ses geçiriyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)