aha bir tek ben değilmişim ne yalan söyleyim sevindim valla :) benimde 2 ayak baş parmağım sürekli yürürken çıtlar, gece su içmeye kalkamıyorumbu yüzden, ya babam uyanıp söyleniyor uyandı diye ya köpeğim gecenin bir yarısı salça oluyor :)
Printable View
aha bir tek ben değilmişim ne yalan söyleyim sevindim valla :) benimde 2 ayak baş parmağım sürekli yürürken çıtlar, gece su içmeye kalkamıyorumbu yüzden, ya babam uyanıp söyleniyor uyandı diye ya köpeğim gecenin bir yarısı salça oluyor :)
bende de senelerdir var. sıkıntı yapmıyorum
inşallah ileride sıkıntı çıkarmaz :)
Bende herkes gibi sadece bende olan bi sıkıntı diyr tahmin ediyodum. 7-8 sene once doktora gittigimde herhangi bi sıkıntı olmayacagini soylemisti onu hatirliyorum. Arkadasin biri de soylemis soguk motora basmak gibi bende de ayni o sekilde ilk haraketlerde asiri derecede cıtlıyo ısınınca her adimda cıtlamiyo. Sol el bas parmagimi da istedigim zaman citlatabiliyom. Eger bu bi hastaliksa hepimize geçmiş olsun. :)
aha yeminlen benimde sağ omuzum kütür kütür sürekli:D
konuyu okuduktan sonra dikkat ettim sağ ayak bileğim çıt çıt yapıyor oynatınca :D iki yıl önce çatlamıştı ondan demek kiiii, çünkü solda çıtlama yok
Şu çene çıtlaması bende de var ne berbat bir şey o ya.
çene çıtlaması çok daha rahatsız edici, bazen kol piston çıkarıyomuşsun gibi oluyo
Yatılı okulda okudum liseyi,tüm muhabbet bel altı.. dersin ortasında sürekli tok bir çıtlama sesi geliyor, sonra aynı sesi oguzhan banyodayken de duyduk,öğrendik ki adam penisi çıtlatıyor.. :D
Eklemler icin glucosamine kullanabilirsiniz ama ben oksam. Kelle paca yerim ...
Bende zaten ben olsam dedim bende kelle paca yiyoyorum offf bol sarimsakli sirkeli yapistir gitsin